GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

SAMEN BADMINTONNEN

22 september 2017, 19:30 – 23:00

Badminton Quintus is een vereniging waar je op elk niveau kan spelen. De vrijdagavond is vanaf 18 jaar en er wordt in competie en recreatief verband gespeeld. U speelt net zo lang als u wilt. Iedereen kan gemakkelijk mee doen. Er wordt altijd gespeeld volgens "racket trek systeem", dus ook als u alleen komt, is er altijd speelmogelijkheid. Na afloop mogelijkheid om gezellig aan de bar in de kleine kantine iets te drinken

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen