GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Westland ontmoet Montessori

22 september 2017, 13:15 – 14:30

De Speelleerhorst is Montessorischool geworden. Vele generaties kennen de school of het gebouw uit hun eigen jeugd. We ontvangen u graag en als u de school in 'bedrijf'' wilt  zien en wilt horen hoe het Montessori-onderwijs verschilt van het onderwijs van vroeger. De directeur van de school ontvangt u en onze leerlingen leiden u rond.  Na afloop horen wij graag wat uw ervaringen zijn.

Stel jouw vraag over deze ontmoeting

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen