GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Vrijwilligersmarkt!

21 september 2018, 13:30 – 16:00

Westland Ontmoet. Vrijwilligerswerk is niet alleen heel nuttig, maar ook bij uitstek een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom organiseert Vitis Welzijn voor en samen met een aantal maatschappelijke organisaties in Westland een vrijwilligersmarkt in de bibliotheek in ’s Gravenzande. Kom gerust langs en wie weet ontmoet je wel een organisatie die helemaal bij je past!

Wat kan je verwachten? Kom vrijblijvend kennis maken met vele verschillende organisaties. Je zit nergens aan vast, maar ontdekt wel wat er allemaal in Westland speelt. En daar zit voor iedereen wat bij! Of je een vervolgafspraak maakt is helemaal aan jou.
Weet je niet zo goed wat je wil of wat je zou kunnen doen? Vraag een speeddate aan met één van de consulenten van Vrijwillige Inzet en laat je verwijzen! Zij kennen de verschillende organisaties en denken graag mee over wat bij jou past.
Zet deze datum alvast in je agenda, kom vooral even een kijkje nemen en laat je verbazen over de vele mogelijkheden. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, studieachtergrond, afkomst of agenda is er vrijwilligerswerk op maat.  

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen