STARTLUNCH

WESTLANDONTMOET

GROOTSSUCCES

POPUP-LUNCH STARTSEIN TWEEDE EDITIE WESTLANDONTMOET

Het Vliethof in Wateringen stond op 20 september in het teken van WestlandOntmoet. Tijdens de daar georganiseerde popup-lunch klonk het startsein van de tweede editie van WestlandOntmoet. Aanwezig waren organisatoren van activiteiten die van 20 tot en met 30 september plaatsvinden in de week van WestlandOntmoet in de verschillende dorpskernen in Westland. Het ruim-gedekte lunchbuffet zorgde voor een bijzonder aanzuigende werking, waardoor ook passanten konden aanschuiven bij de lunch. 

Tijdens de popup-lunch in Wateringen werden de eerste nieuwe contacten gelegd tussen verschillende bezoekers die aanschoven. Het rijkelijk gevulde lunchbuffet dat zich vormde doordat alle genodigden zelf iets lekkers meenamen, had een aanzuigende werking op het winkelend publiek.

Met veel plezier worden van 20 tot en met 30 september diverse laagdrempelige ontmoeting-activiteiten georganiseerd in alle dorpskernen van Westland. Organisatoren zijn zowel particulieren als organisaties, die met elkaar juist anderen het boomerang-effect van de kracht van een ontmoeting willen laten ervaren. Deelnemen aan een activiteit is veelal gratis, in sommige gevallen is aanmelden gewenst zodat men rekening kan houden met het aantal belangstellenden.

Speciaal voor WestlandOntmoet ontwikkelde Meesterbakker Roodenrijs een ontmoetingsgebakje dat in hun winkels verkrijgbaar is. Een eenvoudig voorbeeld van een laagdrempelige ontmoeting, nodig 2 of 3 anderen uit en drink een lekkere kop koffie met een smaakvol gebakje.

Ga voor meer informatie naar www.WestlandOntmoet.nl en maak een keuze uit het gevarieerde aanbod van maar liefst ruim 100 activiteiten. Men kan zo vaak meedoen als zij willen en ook zelf iets organiseren. WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn.