GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

gezelligheid en sportiviteit gecombineerd

27 september 2019, 19:30 – 23:00

Kom gezellig badmintonnen bij Quintus. Door ons unieke racket trekken, kan iedereen spelen. Ook als je geen ervaring heb met badminton is het snel te leren. 19.30 uur te vroeg, dan kom je wanneer jou het beste uitkomt. Rackets zijn aanwezig, zaalschoenen verplicht. Na afloop mogelijkheid iets te drinken in de kleine kantine. Deze avond is voor senioren vanaf 18 tot 70+! Loop gewoon binnen en speel mee, er is een trainster aanwezig om je de grondbeginselen bij te brengen.

Dorp ontmoeting: Kwintsheul

Adres ontmoeting: Leeuwerik 1

Website: Quintus Badminton

Facebook: facebook.com/quintusbadminton

Instagram: instagram.com/bc_quintus

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen