GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

De Klik Speeddate

28 september 2019, 09:30 – 11:30

Tijdens ‘De Klik’ speeddate ontmoet je andere mensen met mogelijk dezelfde interesses. Maak kennis met de andere deelnemers en ontdek onder het genot van een kopje koffie of thee wat de interesses zijn van de ander. Ontstaat er een ‘Klik’, wissel gegevens uit en spreek vervolgens met elkaar af.
Inloop is vanaf 09.00 met koffie en thee.  Start is om 09.30 en zal tot 11.30 lopen met mogelijk nog wat uitloop.
Meld je aan en vindt de klik voor in de toekomst. Tot 28 september!

Dorp ontmoeting: Wateringen

Adres ontmoeting: Het Tolland 2

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen