GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Buurtrestaurant Bij Mekaar Maasdijk

29 september 2019, 17:00 – 19:00

Op zondag 29 september openen de deuren zich weer van buurtrestaurant Bij Mekaar in Maasdijk. Voor slechts €6,50 kunt u hier genieten van een drie-gangen diner bereid door ons enthousiaste team vrijwillige koks, aanvang 17.00 uur.
‘Bij Mekaar’ staat voor ontmoeten en verbinden. De gastvrouw/gastheer geeft u een plek aan een tafel waar u andere (buurt)bewoners en anderen leert kennen tijdens de maaltijd.
Iedereen is van harte welkom! Aanmelden kan t/m donderdag 26 september bij de gastheer/gastvrouw van wijkcentrum De Prinsenhof door te bellen naar: 0174-514669 of door te mailen naar: j.v.d.meer@vitiswelzijn.nl.
Hopelijk tot dan! 🙂

Dorp ontmoeting: Maasdijk

Adres ontmoeting: Wijkcentrum De Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6

Website: http://vitiswelzijn.nl/site/nl

Facebook: https://www.facebook.com/BijMekaar/

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen