GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Burendag De Zoete Inval

28 september 2019, 15:00 – 19:00

Vanaf 15.00 uur is het een gezellige feestje voor de bewoners uit de Prinsen en Prinsessen buurt. De Kiem is daar de ideale locatie voor. Je kunt gratis shoppen door kleding van de waslijn te halen en weer wat van jezelf terug te hangen. Er kunnen kaarten en armbandjes gemaakt worden. Clubsound zorgt voor de gezellig muziek.
We sluiten af met een Zoete Inval voor pannenkoeken eten. Je moet hiervoor je eigen bord en bestek meenemen. Let op! aanmelden is wel nodig. Je betaald € 5,00 per gezin als statiegeld. Dit krijg je terug als je gezellig bent komen eten.
 

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: Achter zalencentrum De Kiem, Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: vitiswelzijn.nl

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen