GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Burenontbijt in Maasdijk

28 september 2019, 09:00 – 10:30

Beter een goede buur dan een verre vriend… In het kader van Burendag, buren, buurtgenoten en dorpsgenoten beter leren kennen, wordt er in wijkcentrum De Prinsenhof een Burenontbijt georganiseerd. Kom dus gezellig met je buur, vriend(in) óf om anderen te leren kennen. Iedereen is van harte welkom! De kosten om deel te nemen zijn €0,50. Aanmelden kan bij de gastheer of gastvrouw van De Prinsenhof, door te bellen naar: 0174-514669 of mailen naar: j.v.d.meer@vitiswelzijn.nl.
Wees er snel bij, want VOL=VOL.
Gesponsord door het Oranjefonds

Dorp ontmoeting: Maasdijk

Adres ontmoeting: Wijkcentrum De Prinsenhof, Cornelis Houtmanplein 6

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/VitisWelzijn/

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen