GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

gezelligheid en sportiviteit gecombineerd

30 september 2019, 13:30 – 15:30

Op maandagmiddag is er badminton voor 55 plussers. Er wordt eerst een warming-up gedaan. Dit wordt gevolgd door een paar partijtjes badminton. Dan wordt er met elkaar koffie gedronken in de kleine kantine en dan wordt er verder gespeeld tot 15.30 uur. Doordat we kaartjes ophangen kan iedereen altijd spelen en er is begeleiding. Rackets zijn aanwezig, en zaalschoenen zijn verplicht.
Er wordt op niveau ingedeeld en denk nu niet: “dit kan ik niet, daar ben ik te oud voor”. We verklappen dat er op deze middag meerdere leden zijn van 80+!! Wees welkom en kom gerust langs om te kijken of me te spelen

Dorp ontmoeting: Kwintsheul

Adres ontmoeting: Leeuwerik 1

Website: Quintus Badminton

Facebook: facebook.com/quintusbadminton

Instagram: instagram.com/bc_quintus

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen