GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Rolstoel en rollatordansen

1 oktober 2019, 10:00 – 11:30

Werodass bestaat al 32 jaar en oefent iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30uur in De Brug aan de Koningin Julianaweg 61. Er worden diverse dansen gedaan van Engelse wals, tango, Weense wals en hand jive dit alles onder leiding van een gediplomeerd instructrice. Denk niet dat kan en lukt mij niet, de vrijwilligers van Werodass gaan u hier bij helpen en begeleiden.
Muziek en gezelligheid staan voorop.

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: De Brug Koningin Julianaweg 61

Website: http://werodass.nl

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen