GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Bij Mekaar Ontmoetingskerk

2 oktober 2019, 17:30 – 19:30

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd.
Om te komen eten moet je je minimaal 1 dag van te voren aanmelden. Dit kan direct via de site of door te bellen naar het restaurant van je keuze. Ga hiervoor naar de agenda, of direct naar het buurtrestaurant van je keuze. Hier vind je de gegevens van het restaurant.

Dorp ontmoeting: Naaldwijk

Adres ontmoeting: Anjerlaan 47, 2671 KH

Website: www.bijmekaar.nl

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen