GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Lionsclub ‘Glazen Stad’ ontmoet u graag!

2 oktober 2019, 10:15 – 12:00

Wij nodigen u namens de Lionsclub “Glazen Stad” van harte uit voor deze gezellige ochtend bij Eigen Spijs in De Lier. Bent u niet in de gelegenheid om zelfstandig hier naar toe te komen, laat het ons dat weten. Dan zorgen wij ervoor dat het vervoer geregeld wordt.

Dorp ontmoeting: De Lier

Adres ontmoeting: Burgerdijkseweg 29 De Lier

Website: facebook.com/LionsclubGlazenStad

Facebook: facebook.com/LionsclubGlazenStad

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen