GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Koffie en thee in buitenlandse sferen

4 oktober 2019, 09:30 – 11:30

Je bent van harte welkom op onze koffie ochtend waar vrouwen uit verschillende landen en culturen graag vrouwen uit Westland willen ontmoeten. Natuurlijk staat er deze ochtend meer dan Hollandse koffie en appeltaart voor je klaar. Met liefde worden er lekkernijen klaar gemaakt om je welkom te heten. We kijken uit naar je komst!

Dorp ontmoeting: Monster

Adres ontmoeting: Havenstraat 27

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen