GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Onderling sterk.

5 oktober 2019, 10:30 – 13:30

De funaktief club van Myosotis komt bij de academie voor Zelfstandigheid op bezoek om te ontdekken wat we te bieden hebben. Op het zelfde moment maken de studenten van de academie kennis met Myosotis. Dit doen we door op het terrein waar de academie gevestigd is (het Westerhonk) samen te koken en een speurtocht te doen.

Dorp ontmoeting: Monster

Adres ontmoeting: Vijverweg 2 2681JB Monster

Website: www.zelfstandigzijn.nl

Facebook: Academie voor Zelfstandigheid Monster

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen