GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Bazar de Kiem

5 oktober 2019, 14:00 – 24:00

Het bazarweekend begint op donderdagavond 3 oktober met een vrouwenbingo om 20.30 uur.
Op vrijdag begint om 19.30 uur de kinderbingo en starten we een uur later met het rad van avontuuur.
Op zaterdag gaan we om 14.00 uur open voor de kindermiddag met als thema ‘Sport en spel’. Kinderen worden uitgenodigd in sportkleding te komen. Ook zal het rad weer draaien en zijn de vers- en creastand geopend.
‘s Avonds om 19.45 start de pubquiz. Opgeven hiervoor is verplicht en kost 5 euro per persoon. Inschrijven kan individueel of per team (4-6 personen) via pubquizbazardekiem@gmail.com. Na de pubquiz gaat het rad weer draaien en zijn er veel mooie prijzen te winnen de rest van de avond!
Wees welkom!
 

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: Koningin Julianaweg 91

Website: Www.bazardekiem.nl

Facebook: Www.facebook.com/bazardekiem

Aanmelden verplicht? Nee