GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Buurtrestaurant Bij Mekaar ’t Anker

6 oktober 2019, 17:00 – 19:00

Het buurtrestaurant is een initiatief van o.a. Vitis Welzijn en wordt gehouden op de 1e en 3e zondag van de maand in wijkcentrum ’t Anker aan het WJ Baron van Gentplein in De Lier. De opzet van ‘Bij Mekaar’ is om mensen met elkaar in contact te brengen door samen aan een goede gezonde maaltijd deel te nemen en gezellig de maaltijd af te sluiten met een kop koffie (of thee). Er wordt dan door een aantal vrijwilligers een 3-gangen maaltijd klaargemaakt en geserveerd. Buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ zou het leuk vinden om nog meer mensen te mogen begroeten in ‘t Anker. De kosten van de maaltijd bedragen € 6,50, exclusief de consumpties. Dus heeft u geen zin of tijd om voor uzelf het eten klaar te maken en vindt u het leuk om u te laten verrassen door de maaltijd en door de gasten, schuif dan ook eens aan bij het buurtrestaurant. Wij verwelkomen de gasten vanaf vijf uur. Om half zes wordt de 1e gang geserveerd. U kunt zich tot uiterlijk op donderdag voorafgaand aan de zondag opgeven via de website  http://www.bijmekaar.nl of  bellen naar Karin Happée, telnr. 06-83947023.

Dorp ontmoeting: De Lier

Adres ontmoeting: WJ Baron van Gentplein 31, 2678 GC De Lier

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: ons de lier

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden