GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

gezelligheid en sportiviteit gecombineerd bij Quintus Badminton

4 oktober 2019, 19:30 – 23:00

Bij Quintus Badminton is de vrijdagavond de avond voor recreanten vanaf 18 jaar en competitiespelers. De recreanten kunnen vrij spelen. Iedereen kan mee doen, er worden kaartjes opgehangen en na ca 20 minuten spelen wordt er gewisseld. Er is een trainster aanwezig om de fijne kneepjes van de badminton te leren. Ervaring is niet nodig, rackets zijn aanwezig, zaalschoenen zijn verplicht. Is 19.30 uur te vroeg, later komen is geen enkel probleem. Na afloop is er een mogelijkheid iets te drinken in de gezellige kleine kantine. Kom gerust eens langs en speel mee. We zien u graag komen!

Dorp ontmoeting: Kwintsheul

Adres ontmoeting: Leeuwerik 1

Website: Quintus Badminton

Facebook: facebook.com/quintusbadminton

Instagram: instagram.com/bc_quintus

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen