GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Muziekochtend met de band “65 and more…”in Hof van Heden

2 oktober 2019, 10:00 – 12:00

De Westlandse cover band brengt een repertoire aan bekende liedjes van verschillende genres ten gehore en het optreden is een feest van herkenning voor alle muziekliefhebbers. Van Elvis Presley en Beatles tot de Nederlandse volkszangers, alles passeert de revue en zorgt voor een aanstekelijke sfeer waarin de bezoekers eerder of later beginnen mee te zingen en de voetjes gaan van de vloer… Een feest!
We starten om 10 uur, vanaf 9:30 is er inloop met koffie/thee, en na afloop worden bezoekers getrakteerd op een borreltje.
Aanmelding is niet verplicht, de toegang is gratis.

Dorp ontmoeting: Naaldwijk

Adres ontmoeting: wijkcentrum Hof van Heden, Dijkweg 20, Naaldwijk

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: vitiswelzijn

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen