Nieuwe diensten Vitis Welzijn: Vitis Online en Vitaal in de Regio

Vitis Welzijn zet zich in deze tijd van beperkingen, in voor een interessant alternatief aanbod. Jaarlijks vormen de wijkcentra met 180.000 bezoeken immers een fijne dagbesteding voor vele Westlanders en wij voelen dit gemis maar al te goed.

Met het tv-programma ‘Vitaal in de Regio’, zijn we vanaf nu dagelijks viermaal op TV te zien. Een vlotte en vruchtbare samenwerking met WOS maakte dit mogelijk. Hiermee bieden wij de mensen elke werkdag de kans om te blijven bewegen. Ook is er yoga en mindfullness om juist in deze tijden gezond van geest te blijven. Er staan nog vele andere activiteiten gepland!

Daarnaast is met de nieuwe website VitisOnline.nl een gevarieerd programma voor thuis samengesteld. Daar kan men kiezen uit een muziek- en cultureel aanbod, online documentaires over Westland, vele sport- en beweegprogramma’s en een interessante interactieve selectie van Bibliotheek Westland. Ook praatgroepen als het Alzheimer Café vinden hier online onderdak. Natuurlijk kijk je hier ook onze tv-programma’s terug. Dagelijks neemt het aanbod nog toe!

Beide nieuwe diensten zijn zo veel mogelijk afgestemd op onze bezoekers. En om dat te onderstrepen kan iedereen zelf een verzoekje indienen voor zowel de TV als de website, daar is een formulier voor beschikbaar of bel het Vitis Belteam: 0174 – 630 358.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen