Vitaal in de regio nu thuis via de WOS

Deze donderdag lanceerde de WOS in samenwerking met Vitis Welzijn een nieuw televisieprogramma: ‘Vitaal in de Regio’. Door het aanbieden van bewegingslessen, yoga en mindfullness kunnen streekgenoten zowel fysiek als mentaal fit blijven in deze coronatijd.

“Normaal maken er wekelijks ongeveer 2.000 mensen gebruik van onze bewegingslessen”, vertelt coördinator van wijkcentra Karin Happée. “De instructeurs zijn zó betrokken bij die mensen dat ze een alternatief wilden bieden, ook voor mensen die niet zo handig zijn met computers.”

De lessen zijn vanaf donderdagochtend elke werkdag te volgen om 08.45, 09.45, 10.45 en 11.45 uur. De afleveringen zijn ook terug te zien op WOS.nl en vitiswelzijn.nl/online.

 

Lees hier het volledige nieuwsbericht:
https://www.wos.nl/vitaal-in-de-regio-houdt-streekgenoten-fit/nieuws/item?1157701

Foto via Vitis Welzijn

 

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen