GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Workshop ‘Ondersteunen bij eenzaamheid in tijden van corona’

11 juni 2020, 10:00 – 12:00

Meer eenzaamheid
Corona en eenzaamheid gaan hand in hand. Door minder contact kunnen meer mensen in Westland (ernstig) eenzaam worden. Denk aan mensen die niet digitaal vaardig zijn, hun baan verliezen, geen vrijwilligerswerk meer kunnen doen, geen bezoek meer krijgen, geen dag invulling meer hebben, somber worden, de grip op het leven verliezen of hun vrienden missen. Jong en oud, want eenzaamheid raakt iedereen.
Workshop voor ondersteuning
Omdat het nu extra belangrijk is, bieden Vitis Welzijn en de gemeente Westland een workshop over eenzaamheid aan, speciaal gericht op het ondersteunen van mensen in deze uitdagende tijd. Een belangrijk deel van de workshop gaat dan ook over de vraag: hoe kunt u mensen die (mogelijk) eenzaam zijn helpen in de 1,5 metersamenleving?
Praktische informatie
De workshop vraagt geen voorbereiding en is voor u kosteloos.  Aanmelden kan via onderstaand button tot uiterlijk 29 mei 2020. De workshop organiseren we via Zoom. Met Zoom kunt u videobellen met meerdere personen tegelijk. U zit dus in een groep bij elkaar maar dan vanuit uw eigen huis vanachter uw laptop, tablet of smartphone. Wanneer u zich aanmeldt, leggen wij graag uit hoe dit videobellen in zijn werk gaat. U kunt zich aanmelden aan via https://www.vitiswelzijn.nl/nieuws/workshop-eenzaamheid.  Heeft u vragen? Neem dan contact op via 0174 – 630358 of cursus@vitisjgz.nl.

Dorp ontmoeting: Monster

Adres ontmoeting: Online ontmoeting vanuit eigen huis (computer, laptop, tablet)

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/VitisWelzijn/

Instagram: instagram.com/vitiswelzijn

Twitter: twitter.com/vitiswelzijn

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden