denk klein

ontmoet elkaar

juist nu

Activiteiten in de buurt aanmelden voor WestlandOntmoet

Onder de noemer ‘WestlandOntmoet’ worden van donderdag 24 september tot en met zondag 4 oktober 2020 in alle dorpskernen van Westland activiteiten georganiseerd. Organiseert u zelf een activiteit? Meld deze dan kosteloos aan op www.westlandontmoet.nl.

In de agenda van WestlandOntmoet zijn al aardig wat activiteiten opgenomen. Voorbeelden zijn schilderen, handwerken en koffiedrinken in de wijkcentra, een workshop ‘Relaties, hoe werkt dat?’ in de bibliotheek en de online pubquiz op Burendag. Hoe meer activiteiten georganiseerd worden, hoe groter de kans dat er waardevolle ontmoetingen ontstaan.

Ontmoet elkaar juist nu!
Ontmoeten is altijd belangrijk, maar zeker in deze tijd waarin veel mensen zich door corona nog eenzamer voelen. Ouderen raken in een isolement, maar ook alleenstaanden en jongeren worden meer door eenzaamheid geraakt. Door de coronamaatregelen zijn we vaker thuis en zien we minder mensen. De kracht van écht ontmoeten en aandacht voor elkaar is juist nu des te groter.

Denk klein
WestlandOntmoet daagt zowel inwoners als organisaties uit om activiteiten te bedenken en te organiseren. Denk klein en eenvoudig: van een kleine groep tot twee mensen die elkaar treffen. Denk aan een spelletjesmiddag, buiten-bingo of ga met elkaar in de wijk of buurt aan de slag en drink na afloop iets met elkaar. Uiteraard rekening houdend met de RIVM-richtlijnen.

Door heel Westland
Samen zorgen we voor een reeks van ontmoetingen door heel Westland. Meld activiteiten aan op www.westlandontmoet.nl. Zo ontstaat een handig overzicht met ontmoetingen in alle dorpskernen. Er is dan in een oogopslag te zien te zien wat er wanneer in de buurt te doen is.

WestlandOntmoet staat van donderdag 24 september tot en met zondag 4 oktober 2020 extra stil bij wat een persoonlijke ontmoeting voor iemand betekent. Spreek eens af met iemand die u normaal gesproken niet zo vaak ziet. Nodig iemand uit om samen een activiteit te doen. Maak een praatje, maak het verschil. Ook na deze ‘ontmoetingsweek’ blijft contact belangrijk. Elkaar zien kan natuurlijk altijd en overal, het hele jaar door.

WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen