WestlandOntmoet:

Op afstand

dichtbij

Geef een ‘Ontmoetingsboeketje’ tijdens WestlandOntmoet

Anderen ontmoeten is belangrijk, dat is de afgelopen periode wel duidelijk geworden. Veel mensen hebben zich eenzaam gevoeld, niet alleen ouderen maar ook heel veel jongeren hadden daar last van. Door een ontmoeting voel je je verbonden en heb je het gevoel dat je ertoe doet. WestlandOntmoet biedt, van 24 september tot en met 4 oktober, veel activiteiten waarbij je de kans krijgt om nieuwe contacten aan te gaan en bestaande contacten uit te bouwen. 

Bij deze vierde editie van WestlandOntmoet zijn er wederom uiteenlopende activiteiten die tot ontmoetingen leiden door heel Westland. Ook kleine ontmoetingen kunnen een groot verschil maken.

Op de website van WestlandOntmoet zijn al heel veel activiteiten aangemeld. Van wandelcoaching van Heppie People, een scootmobiel- of fietstocht, vrij tekenen bij Monartiste, bingo in het wijkcentrum tot bezoek op de stoep. Of wat dacht je van een workshop over relaties en hoe dat werkt in de bibliotheek? Op www.WestlandOntmoet.nl vind je alle informatie met data en informatie over aanmelden. Uiteraard wordt bij alle ontmoetingen rekening gehouden met de geldende maatregelen.

Bijzondere aftrap
Dit jaar trappen we op een bijzondere manier af! Met het hijsen van de WestlandOntmoet-vlag bij een toepasselijke locatie, namelijk De Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Wethouder Piet Vreugdenhil geeft daarmee het startsein van ruim een week vol activiteiten in alle kernen in Westland.

Ontmoetingsboeketje
Elk jaar is er een andere ludieke actie. Zo deelden we eerder een bloem uit en daagden we de ander uit een activiteit te organiseren. Vorig jaar was er het Ontmoetingsgebakje van de Westlandse bakkers. Dit jaar zijn bloemisten in Westland zo enthousiast om een ‘Ontmoetingsboeketje’ samen te stellen! De eerste bloemisten die hebben aangegeven aan deze actie mee te doen, zijn onder andere Flowers by Ron (gevestigd in De Carlton) in ’s-Gravenzande, Bloemendijk in Honselersdijk, Trendflower in Naaldwijk en de Albert Heijn in Naaldwijk. De verwachting is dat andere Westlandse bloemisten snel zullen volgen. Zo verras je eenvoudig iemand met een WestlandOntmoet bloemenboeket! Voor wie neem jij een bloemetje mee?

Wie ontmoet jij?
Wie ontmoet jij van 24 september tot en met 4 oktober? Kies een mooie ontmoeting uit op www.WestlandOntmoet.nl of spreek gewoon eens af met de buurman waar je normaal alleen naar zwaait of met een vriendin waarbij het contact de afgelopen jaren wat verwaterd is. En ontmoeten stopt natuurlijk niet na de week van WestlandOntmoet. Het hele jaar door is ontmoeten belangrijk. De kracht van ontmoeting zit juist in het terugkerende en waardevolle contact dat uit de eerste ontmoeting kan ontstaan. 

WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn. Blijf op de hoogte via www.WestlandOntmoet.nl en www.facebook.com/WestlandOntmoet.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen