GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Tweede nationale balkon beweegdag een feit

Vandaag is het ook de tweede Nationale Balkon Beweegdag! Op initiatief van Nationaal Ouderenfonds organiseren sport- en beweegprofessionals en vrijwilligers bij 250 woon- en zorglocaties het meest toegankelijke evenement van het jaar voor álle ouderen. Van bewegen tot dansen, bingo of zingen, alles kan en mag op Balkon Beweegdag.

Ook in Westland wordt vandaag flink bewogen. Hier wat impressies uit Monster en Kwintsheul. Bekijk hier meer informatie over de Nationale Balkon Beweegdag en breng ook iemand in beweging. Doe jij ook mee?

Ook groeten is ontmoeten en sta na het bewegen nog even stil voor een praatje!

WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn. Blijf op de hoogte via www.WestlandOntmoet.nl en www.facebook.com/WestlandOntmoet.

Note: met dank aan Vitis Welzijn voor het delen van de beelden die met instemming zijn gemaakt.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen