GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Buurtrestaurant BIJMEKAAR

30 september 2019, 17:30 – 19:30

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is IEDEREEN welkom.  Er wordt een gezonde drie-gangen maaltijd geserveerd in het super gezellige restaurant op het Westerhonk.
Om te komen eten moet je je minimaal 1 dag van te voren aanmelden. Dit kan direct via de site of door te bellen naar het restaurant van je keuze. Ga hiervoor naar de agenda, of direct naar het buurtrestaurant van je keuze. Hier vind je de gegevens van het restaurant.
Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten. Aan tafel leer je je buurtbewoners kennen. Daarna ga je genieten van de maaltijd.
Natuurlijk kun je je ook zelf als vrijwilliger in gaan zetten ‘Bij Mekaar’. Naast gastvrouwen- en heren zetten zich in buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ mensen zich actief in als kok of coördinator.
In Monster is ruimte voor 30 personen. Geef je dus tijdig op.
De prijs van de maaltijd is € 6,50, dit is exclusief consumpties. Is de prijs een probleem, neem dan contact op met Renate van der Giessen via r.van.der.giessen@middin.nl of via t. 06 – 29427797.

Dorp ontmoeting: Monster

Adres ontmoeting: Vijverweg 11 2681 JH

Website: https://www.bijmekaar.nl

Facebook: https://www.facebook.com/BijMekaar

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden