GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Buurtrestaurant Monster

24 september 2018, 17:30 – 00:00

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd.

Om te komen eten moet je je minimaal 1 dag van te voren aanmelden. Dit kan direct via de site of door te bellen naar het restaurant van je keuze. Ga hiervoor naar de agenda, of direct naar het buurtrestaurant van je keuze. Hier vind je de gegevens van het restaurant.

Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten. Aan tafel leer je je buurtbewoners kennen. Daarna ga je genieten van de maaltijd.

Natuurlijk kun je je ook zelf als vrijwilliger in gaan zetten ‘Bij Mekaar’. Naast gastvrouwen- en heren zetten zich in buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ mensen zich actief in als kok of coördinator.

Bij de meeste restaurants is een beperkt aantal plaatsen, het kan zijn dat een restaurant vol is. Je kunt dan op een wachtlijst komen, of alvast reserveren voor de volgende keer.

De prijs van de maaltijd is € 6,50, dit is exclusief consumpties. Is de prijs een probleem, neem dan contact op met Renate van der Giessen via r.van.der.giessen@middin.nl of via t. 06 – 29427797.

Iedere locatie kan aansluiten bij ‘Bij Mekaar’. Nodig is een goede keuken die voldoet aan de HCCP-normering. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Anja Hitsert, a.hitsert@vitiswelzijn.nl.

Stel jouw vraag over deze ontmoeting