GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Cultuur Happen Maasdijk

23 september 2017, 13:30 – 18:00

Burendag 2017 “Cultuur Happen in Maasdijk”

 

Schrijf het volgende in uw agenda! Zaterdagmiddag 23 september wordt ook in Maasdijk weer ‘Burendag’ gevierd. Deze mooie middag is mede mogelijk gemaakt door de Kringloop winkel Maasdijk, Plus Danse Maasdijk en het Oranje Fonds. Het idee is om met een heleboel mensen gezellig bij elkaar te komen in wijkcentrum De Prinsenhof. U kunt vanaf woensdag 13 september een kaartje halen bij de Kringloopwinkel Maasdijk (Maasambacht 8) en wijkcentrum De Prinsenhof (Cornelis Houtmanplein 6).

De kaartjes zijn gratis!

 

Bijzondere theatervoorstelling

De deuren gaan om 13.30 uur open en de middag begint om 14.00 uur met een theatervoorstelling!

Houd uw stoel goed vast! U gaat op tijdreis door de 20e eeuw waarbij 1900 het beginpunt is. De reis is afgelopen zodra de klok 1999 slaat. U wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt u uit tijdens de crisisjaren ‘30, de oorlogsjaren ‘40 – ‘45, de jaren ‘50 en de jaren ‘60 en ‘70. U beleeft de eeuw van uw leven! Elke periode komt langs met liedjes, feiten, films en foto’s, unieke archiefbeelden. Liedjes van Louis Davids, uit Ja Zuster Nee Zuster, de Sound of Music en uit de jaren vijftig worden gezongen door een fantastische zangeres. De belangrijkste gebeurtenissen uit de 20e eeuw passeren de revue en worden versterkt door foto’s en filmbeelden die op een videoscherm geprojecteerd worden. In elke tijdsperiode wordt een quiz georganiseerd waarbij u natuurlijk kans maakt op een prijs!

 

Samen eten

Na afloop van de voorstelling is het van 16.00 – 18.00 uur tijd om gezellig met elkaar te eten.

Alle hapjes worden klaargemaakt door enthousiaste inwoners van Maasdijk, alles is mogelijk en niets is te gek. Helpt u mee? Neem dan contact op met Jaco Lemckert, sociaal makelaar in Maasdijk via 06 – 53529192 of j.lemckert@vitiswelzijn.nl.

 

 

Stel jouw vraag over deze ontmoeting