Vrouwencirkel herfst & Michael

Vrouwencirkel herfst & Michael

Op 29 september is het de dag van aartsengel Michael. In de vrouwencirkel wordt gestart met een meditatie en doen we iets creatiefs dat past bij de herfst. Oogst, Michael (moed en balans) en de natuur staan centraal in deze gezellige bijeenkomst waarin vrouwen zich met elkaar kunnen verbinden. Kosten 12,50,- (voor degene met een kleine beurs is een bijdrage van minimaal 7,50 mogelijk). De inloop is vanaf 19.30 uur met kruidenthee en herfstcake (tot circa 22.00 uur). Er is ook een ochtendcirkel. Aanmelden graag via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com

Vrouwencirkel herfst & Michael

Op 29 september is het de dag van aartsengel Michael. In de vrouwencirkel wordt gestart met een meditatie en doen we iets creatiefs dat past bij de herfst. Oogst, Michael (moed en balans) en de natuur staan centraal in deze gezellige bijeenkomst waarin vrouwen zich met elkaar kunnen verbinden. Kosten 12,50,- (voor degene met een kleine beurs is een bijdrage van minimaal 7,50 mogelijk). De inloop is vanaf 9.45 uur met kruidenthee en herfstcake tot circa 12.15 uur. Er is ook een avondcirkel.

Westlandse druiven verrassing

Westlandse druiven verrassing

We gaan er voor, bij de Stichting Vastgoed Westlandse Druif 🍇 gaan we ca 2.000 porties druiven klaarmaken, leuk verpakt en ism de Zonnebloem bij thuiswonende ouderen en zij die in de verzorging en verpleging leven bij Careyn en Pieter van Foreest incl. het verplegend personeel dat dan aan het werk is. De Westlandse druiven worden in het kader van WestlandOntmoet bezorgd bij alle genoemde ouderen!

Drive in Bioscoop Westland

Drive in Bioscoop Westland

Uniek in gemeente Westland. De jongerenraad denkt aan de jongeren en realiseert zich dat het gemis van de feestweken groot is. Daarom hebben zij zich hard gemaakt om deze drive in Bioscoop te realiseren. Er zijn drie voorstellingen. Voor ieder wat wils.
Alle leeftijden, vermaak en cultuur.

Heppie Mind Walking

Heppie Mind Walking

Een heerlijke wandeling langs het strand van ‘s-Gravenzande, zowel fysiek als mentaal even in beweging. De natuur spiegelt, en deze zelfreflectie kan verhelderend zijn, en confronterend.

Ik wandel met een intentie sta even stil bij de natuur adem even in en mediteer op het geluid van de golven want levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.

Wandelen in de natuur ontspant en inspireert je tot nieuwe inzichten.
Er is ruimte voor een gesprek en uiteraard is er ook tijd voor een kopje thee.
We wandelen met de intentie van de natuur en die is voor ieder anders, hierbij geen oordeel
maar te mogen zijn wie je bent wat je voelt en wat er speelt.

Installeer
onze App

Install
×