Bieblabworkshop bijen 4+

Bieblabworkshop bijen 4+

Bijen maken een belangrijk onderdeel uit van het ecosysteem. Ze zorgen voor een biodiversiteit die de natuur nodig heeft. Leer meer over de rol van dit hardwerkende insect en maak je eigen zaadbom om ze op weg te helpen. Een zaadbom is een rond pakketje bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Daaruit groeien bloemen die goed zijn voor de bij

Kindercollege criminele brein

Kindercollege criminele brein

Je hebt vast wel eens ergens gelezen dat er een ‘crimineel brein’ achter een misdaadorganisatie zit. Zouden misdadigers écht een crimineel brein hebben? En hoe ziet dat er dan uit? Daar kom je in deze lezing achter! Jan van der Zwan houdt erg van het brein. Ook kom je erachter of je zelf een crimineel brein hebt. Handen omhoog

BoekStart

BoekStart

BoekStart stimuleert lezen met baby’s, dreumesen en peuters. Het schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling. De mini BoekStartochtenden met maximaal 20 deelnemers (ouders en kinderen) zijn een groot succes. Meld je aan op onze site en zorg dat je erbij bent!

Inloopspreekuur Impegno

Inloopspreekuur Impegno

impegno is een zorgverlener in de geestelijke gezondheidszorg die naast ambulante begeleiding ook jeugd- en gezinszorg, psychologische behandeling en huishoudelijke hulp biedt. De ondersteuning is oplossingsgericht en focust op de kwaliteiten en krachten van mensen. Impegno biedt hulp bij psychische klachten in combinatie met praktische problemen. Kom langs om kennis te maken.

School’s cool/Vitalis maatjes

School’s cool/Vitalis maatjes

School’s cool Westland matcht leerlingen die extra steun kunnen gebruiken bij de overgang van groep 8 naar de brugklas met een mentor. Stichting Vitalis koppelt kinderen tussen de 5 en 18 jaar aan een volwassen vrijwilliger. Samen trekken ze een jaar lang wekelijks een paar uurtjes met elkaar op en ondernemen ze gezellige activiteiten. We noemen ze dan maatjes!

Installeer
onze App

Install
×