Vrijwillig Traineeship

Vrijwillig Traineeship

Laat ons je op weg helpen met het Vrijwillig Traineeship. Tijdens het programma gaan we jouw talenten ontdekken, werken aan je persoonlijke ontwikkeling én werk je aan jouw toekomst. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar oud en wil jij iets goeds doen de komende tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou. Doe nu mee met het nieuwe programma Vrijwillig Traineeship van Westlandvoorelkaar en werk aan je skills, CV, persoonlijke ontwikkeling en leer nieuwe mensen kennen! In zes maanden tijd combineer je het doen van vrijwilligerswerk met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wat zeg je ervan?!

Wat je tijdens het Vrijwillig Traineeship gaat doen, verschilt per organisatie. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met de standaard vrijwilligerstaken of ervoor kiezen om iets extra’s te doen of organiseren voor de doelgroep van de organisatie.
Ben jij supergoed in social media of een kei in filmpjes maken? Dan kun jij hier de maatschappelijke organisatie vast en zeker goed bij helpen! Of wie weet bak jij de sterren van de hemel voor kwetsbare ouderen. We kijken samen naar iets wat bij jou past.

Wat er in ieder geval altijd hoort bij het volgen van het Vrijwillig Traineeship is:

– Je krijgt begeleiding van jouw coach
– Je ontvangt een certificaat en het staat erg goed op je CV 😉
– Je ontmoet nieuwe mensen en vergroot zo je netwerk
– Je kunt cursussen volgen waar je direct iets aan hebt

Of je nou student bent, al aan het werk bent of nog niet zo goed weet wat je wilt gaan doen. Geen probleem! Wij zijn er voor jou. Vrijwillig Traineeship is voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Het enige wat we van je vragen is een flinke portie doorzettingsvermogen, enthousiasme én een kleine wereldverbeteraarsmentaliteit. Are you in?

Westlandvoorelkaar

Westlandvoorelkaar

Wil jij ook het verschil maken op een manier die bij jou past? Kun je wel een extra handje gebruiken? Ben je op zoek naar vrijwilligers? Als je één van die vragen (of meer) met ja beantwoordt, dan ben je op www.westlandvoorelkaar.nl op de goede plek.

Op Westlandvoorelkaar vind je alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk en vrijwillige inzet verzameld. Vraag, vind, ontmoet en help elkaar. Het werkt heel eenvoudig, zoals je van andere marktplaatsen gewend bent.

Vogels kijken op –in en bij de Wollebrand  Honselersdijk

Vogels kijken op –in en bij de Wollebrand Honselersdijk

Vogels spotten onder leiding van vogeldeskundige dhr. Juan la Paz, in, bij en op het terrein van de Wollebrand te Honselersdijk. Een goede tip is om deugdelijke kleding al naar gelang de weersgesteldheid en een verrekijker mee te nemen, worden hierbij aanbevolen.

We verzamelen bij het restaurant bij de waterskibaan.

Westlandse druiven verrassing

Westlandse druiven verrassing

We gaan er voor, bij de Stichting Vastgoed Westlandse Druif 🍇 gaan we ca 2.000 porties druiven klaarmaken, leuk verpakt en ism de Zonnebloem bij thuiswonende ouderen en zij die in de verzorging en verpleging leven bij Careyn en Pieter van Foreest incl. het verplegend personeel dat dan aan het werk is. De Westlandse druiven worden in het kader van WestlandOntmoet bezorgd bij alle genoemde ouderen!

Drive in Bioscoop Westland

Drive in Bioscoop Westland

Uniek in gemeente Westland. De jongerenraad denkt aan de jongeren en realiseert zich dat het gemis van de feestweken groot is. Daarom hebben zij zich hard gemaakt om deze drive in Bioscoop te realiseren. Er zijn drie voorstellingen. Voor ieder wat wils.
Alle leeftijden, vermaak en cultuur.

Installeer
onze App

Install
×