GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Feest op de Dijkweg!

29 september 2019, 15:00 – 17:00

Op zondagmiddag 29 september 2019 staat de parkeerplaats van De Kandelaar (hoek Verdilaan en Dijkweg) in het teken van ‘elkaar ontmoeten’.

Bewoners uit de buurt en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij de zorg- en welzijnsorganisaties aan de Dijkweg zijn allen welkom op deze middag. Naast het elkaar ontmoeten in een gezellige sfeer, is het natuurlijk ook mogelijk medewerkers te ontmoeten van alle zorg- en welzijnsorganisaties die gehuisvest zijn aan ‘zorgstraat’ Dijkweg in Naaldwijk.
Dit event wordt georganiseerd door Vitis Welzijn, Inloophuis Carma en Albert Heijn Naaldwijk en partnerorganisaties Beukenrode, Huize Dijckwegh, NaZorg Westland en Mantelzorg Inloop Westland. Albert Heijn Naaldwijk presenteert op deze middag hun Westlandse-producten-lijn.
Vanaf 15.00 uur bent u welkom voor o.a. een kopje koffie of thee, een hapje & drankje, proeverij van gezonde tussendoortjes, presentatie van schilderijen met Westlandse producten en een heuse Gezond Eten Quiz met een mooie prijs!

Bij slecht weer zullen de activiteiten plaatsvinden in de Hof van Heden aan de overkant.

Dorp ontmoeting: Naaldwijk

Adres ontmoeting: Parkeerplaats naast Inloophuis Carma, Dijkweg 21
Bij slecht weer: Hof van Heden, Dijkweg 20

Website: www.inloophuiscarma.nl

Aanmelden verplicht? Nee