GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Jong Bij Mekaar buurtrestaurant

Speciaal voor jongeren! De buurtrestaurants van Vitis Welzijn hebben er met Jong Bij Mekaar een bijzonder nieuw broertje bij in de Langestraat in ’s – Gravenzande. In Jong Bij Mekaar krijg je voor een klein bedrag een heerlijke driegangenmaaltijd. Dinsdag 29 maart vond de eerste feestelijke editie plaats en sindsdien kunnen jongeren er iedere maand gebruik van maken. Voel je welkom!

“Met Jong Bij Mekaar willen we jongeren een nieuwe en uitnodigende manier bieden om samen te komen, een hapje te eten en contact te leggen met anderen. Hopelijk ontstaan er mooie nieuwe vriendschappen,” zegt Anja Hitsert van Vitis Welzijn. “Het buurtrestaurant is gevestigd in voormalig café de Promenade dus door de inrichting, met onder meer een gezellige bar, zul je je er snel thuis voelen”.

Samen eten zorgt voor verbinding want aan tafel leg je makkelijk contact. Bij Jong Bij Mekaar is iedereen welkom. Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten, en aan tafel leer je je leeftijdsgenoten uit de buurt kennen terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd met een drankje. Meer weten? Kijk op www.bijmekaar.nl