GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Nieuws

Houden van gezelschap

Als je naar iemands leukste activiteit vraagt, zijn of haar hobby, de lekkerste maaltijd, favoriete vakantieland en ga zo maar door, start regelmatig het antwoord met ‘ik houd van’.

Hoe staat het met jouw goede voornemens?

Vooral tegen het einde van het jaar worden plannen gemaakt en zijn er voornemens om dingen écht anders te doen of opnieuw op te pakken. Het vergroten van je netwerk is een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je minder alleen te voelen. En dan is het nieuwe jaar van start en blijken die voornemens niet mee te vallen..

Omkijken naar elkaar én jezelf in 2022

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Een nieuw jaar met kansen en mogelijkheden maar ook met onzekerheden en zaken waar we geen invloed op hebben. Het valt niet altijd mee om mee te bewegen met alles dat op ons pad komt.

Hoe ontmoet jij ná de feestdagen?

De feestdagen in december, ze kenmerken zich door prachtige lichtjes, warme huizen en hartverwarmende reclames van mensen die samen komen. Gelukkig kunnen we, ondanks alle geldende maatregelen, nog steeds met een klein gezelschap samen komen. Aandacht wordt gevraagd voor iedereen maar met name de eenzame ouderen.

70 Zonnebloemers genieten van een high-tea

Woensdag 27 oktober was het een drukte van belang in verenigingsgebouw Fata Morgana. Er was een heerlijke high-tea georganiseerd voor de deelnemers van de Zonnebloem.

WestlandOntmoet start ‘Hoi! Hoe is het?’-challenge

Grotendeels gehuld in kleurrijke vesten met daarop de tekst ‘Hoi! Hoe is het?’ trok de groep aanwezigen door het centrum van Monster. Ook wethouder Vreugdenhil deed mee aan de aftrap van WestlandOntmoet.

WestlandOntmoet brengt mensen bij elkaar

WestlandOntmoet brengt al vijf jaar mensen met elkaar in contact. Van donderdag 30 september tot donderdag 7 oktober zijn er extra veel activiteiten door heel Westland. Het is dan de Week van de Ontmoeting!

Signaalpunt Westland

Sinds juli is het Signaalpunt Westland online. Hier kunnen inwoners een signaal afgeven als ze zich eenzaam voelen of als ze zich zorgen maken om een ander. Het doel van het Signaalpunt is om nog meer inwoners die zich eenzaam voelen in beeld te krijgen en te ondersteunen.

Ontmoet elkaar na de zomer in Westland

Keuze uit vele activiteiten! De zomer is voor veel mensen een leuke tijd. Samen genieten van mooi weer of lekker even ertussenuit. Voor sommige mensen wordt het dan juist stil in hun omgeving. Maar nu vakantiegangers terug zijn, activiteiten weer opstarten en de scholen gaan beginnen komt er meer leven in de brouwerij.

Vind elkaar via WestlandOntmoet

WestlandOntmoet, zo bekend en vooral ook zo gewenst! Van 30 september tot en met 7 oktober ligt in heel Westland extra nadruk op de kracht van een ontmoeting. Nadruk op het elkaar ontmoeten, zonder dat het moet. Iedereen kan meedoen door het bezoeken of organiseren van een activiteit.

OPA EN OMA IN HET ZONNETJE?!

Vandaag, 4 juni, is het Nationale Opa en Oma dag. Deze feestdag is nog niet zo bekend, maar bestaat al sinds 2004. Zet jij jouw (o)pa en of (o)ma in het zonnetje als blijk van waardering en om met elkaar te genieten van de bijzondere band die je (groot)ouders met hun kleinkind(eren) hebben.

Ontmoeten kun je overal en altijd

Samen bewegen, gamen, muziek maken, netflixen, handwerken, de buurttuin opknappen, koffiedrinken, spelletjes doen, koken voor elkaar of een ander, bingo of een rollatorwandeltocht. Er is genoeg te doen in iedere buurt en het wordt echt gezelliger als je elkaar ontmoet, leert kennen en nog eens met elkaar afspreekt.

Installeer
onze App

Install
×