GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Nieuws

Open Huis bij moskeevereniging tijdens Burendag

Op zaterdag 23 september is het Burendag. Die gelegenheid grijpt het 80 leden tellende Islamitisch Cultureel Centrum Wateringen aan om buurtgenoten (nog) beter te leren kennen. Van 10.00 tot 12.00 uur staat er een feestelijke ontmoeting gepland, waarbij ook uitgewerkte schetsontwerpen van het toekomstige gebedscentrum gepresenteerd worden.

Zomer vier je samen – wie nodig je uit voor de barbecue?

Het is zomer en de zon laat zich gelukkig steeds vaker zien. En als deze schijnt, ruik je het overal: de barbecue! De geur van gezelligheid. Samen in de buitenlucht genieten van heerlijke gerechtjes van het warme rooster. Voor velen herkenbaar, maar lang niet voor iedereen.

Geniet van activiteiten, ook tijdens de zomer!

De maanden juli en augustus zijn niet voor iedereen een fijne en plezierige periode. Terwijl veel Westlanders genieten van vakantie, vrije tijd en andere leuke dingen, is voor anderen de zomerperiode is stiller dan normaal.

Ontmoet elkaar in de zomer in Westland

Een aanzienlijk deel van de Westlanders mist weleens het gevoel van contact met anderen. Júist vaak in de zomerperiode wordt dit gevoel van gebrek aan ‘samen zijn’ versterkt.

Doe 23 september mee aan Burendag

Meedoen in de samenleving begint in je eigen buurt. Burendag is dan ook ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen.

Maak samen een wandeling!

We zijn al ver in de lente en gelukkig laat de zon zich steeds vaker zien. Tijd om af en toe een wandeling te maken. Bewegen is ontzettend gezond en heeft veel voordelen.

Maak er samen een feestdag van

De officiële feestdagen, ze staan bekend om het gevoel van samen, saamhorigheid en bij elkaar zijn. Maar wat doe je na deze feestdagen? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar blijft ontmoeten? En dat je het persoonlijke contact met anderen niet vergeet?

#samenontmoeten bak-challenge ging los

Vrijdag 17 maart was de Nationale Pannenkoekdag. In Westland werd de dag dit jaar extra groot aangepakt. WestlandOntmoet riep inwoners actief op om deel te nemen aan de #samenontmoeten bak-challenge.

Doe mee met de #samenontmoeten bak-challenge

Op vrijdag 17 maart is de Nationale Pannenkoekdag. In Westland wordt de dag dit jaar extra groot aangepakt. WestlandOntmoet roept inwoners actief op om deel te nemen aan de #samenontmoeten bak-challenge.

Feestdagen: voor wie hang jij de slingers op?

Kerstmis en de dagen daar omheen staan voor veel mensen gelijk aan gezellig samenzijn. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Blijf je (voor) ontmoetingen aanmelden

Eenzaamheid oplossen lukt niet, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen wij allemaal. Daarom kiest WestlandOntmoet als platform voor

Week van de Ontmoeting – Kom samen in beweging

Behoefte aan verbinding is een mens eigen. Toch is het hebben van waardevolle contacten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarvoor is extra aandacht tijdens de Week van de Ontmoeting. Van 23 september tot en met 2 oktober laat WestlandOntmoet alle initiatieven waar inwoners elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten, bruisen.

Installeer
onze App

Install
×