GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Bezoek op de stoep

Bezoek op de stoep

Startdatum ontmoeting: 25-09-2020 vanaf: 13:00 tot 17:00

Einddatum ontmoeting: 25-09-2020

2020 is anders dan anders. Toch wil gebiedsteam ’s-Gravenzande zich inzetten om Westland Ontmoet en Burendag te benutten om de sociale cohesie rondom de twee wijkcentra te verbeteren.
De leden van het gebiedsteam willen op de bewuste vrijdagmiddag een “Stoep bezoek” brengen aan bewoners die woonachtig zijn in de wooncomplexen rondom de wijkcentra De Larix en Kasteeleplein.
Buiten het interesse tonen hoe het met de mensen gaat, willen wij ook graag informatie ophalen wat zij zelf kunnen en willen doen om de verbinding binnen het complex te verbeteren en welke ondersteuning zij hier vanuit Vitis Welzijn bij nodig hebben.

Er wordt door het team een flyer ontwikkeld waarop we ons ‘Stoep bezoek’ aankondigen en vermelden wat de doelstelling is. Deze flyer wordt bij de bewoners in de brievenbus bezorgd.  Bewoners die het leuk vinden om met iemand van het Vitis team in gesprek te gaan, worden gevraagd de flyer voor het raam op te hangen.

Dorp(en) ontmoeting : 's-Gravenzande

Adres ontmoeting: Acaciastraat, Dingemans van Kasteeleweg (rondom de wijkcentra Vitis Welzijn)

Meld je aan via dit mailadres: k.happee@vitiswelzijn.nl

Ik wil wel maar niet alleen

Wil je graag deelnemen aan deze activiteit maar ga je liever niet alleen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Installeer
onze App

Install
×