GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

DRIE BIJEENKOMSTEN WESTLAND ONTMOET IN DE BARTHOLOMEUS POELDIJK

DRIE BIJEENKOMSTEN WESTLAND ONTMOET IN DE BARTHOLOMEUS POELDIJK

Startdatum ontmoeting: 28-09-2020 vanaf: tot

Einddatum ontmoeting: 30-09-2020

Programma

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.30 heet Ed van Kester, de presentator van de avond, iedereen welkom en start het programma. Als eerste vertelt, Koos Verbeek, voorzitter van de Stichting Vrienden Bartholomeus, over de doelstelling van de nieuwe stichting en de plannen voor de komende jaren. Daarna volgt een interview met een ondernemer of een nieuwe bewoner van Poeldijk. De centrale vragen zullen zijn, waarom hij of zij naar Poeldijk is gekomen en wat de ervaringen zijn in dit dorp. Dan volgt een muzikaal intermezzo met koffie of thee. Een jong Westlands talent bespeelt een bijzonder instrument. Na deze pauze  vertelt een medewerker van Vitis Welzijn over de dienstverlening die deze organisatie biedt. Hierna is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Ook zullen er enkele Poeldijkse verenigingen en organisaties aanwezig met informatie over hun activiteiten. Tot slot kan er onder het genot van een drankje nog even worden nagepraat.

Vanzelfsprekend worden de RIVM-maatregelen in acht genomen. Alle Poeldijkers zijn van harte welkom in de Bartholomeuskerk op maandag 28, dinsdag 29, woensdag 30 september vanaf 19.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar vol is vol.

 

 

 

Dorp(en) ontmoeting : Poeldijk

Adres ontmoeting:

Ik wil wel maar niet alleen

Wil je graag deelnemen aan deze activiteit maar ga je liever niet alleen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Installeer
onze App

Install
×