GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Heppie Walking

Heppie Walking

Startdatum ontmoeting: 24-09-2020 vanaf: 09:30 tot 11:00

Einddatum ontmoeting: 24-09-2020

Wandelcoaching via Heppie People:

Veel meer dan alleen een fijne wandeling Je hebt het vast wel eens gemerkt: een lekkere wandeling op het strand of in het bos kan heel ontspannend zijn. De vrije omstandigheden, de mooie natuur, de relaxte rust; ze brengen ons terug naar onze eigen essentie, naar wie we daadwerkelijk zijn.

Voor mij is wandelen een uitgelezen mogelijkheid om met jou onder begeleiding van mij, met elkaar te praten over de kwesties die ons in het leven bezighouden en waar we iets aan willen veranderen.

‘In het leven komen er nu eenmaal uitdagingen op ons pad’, en daar kan je 2 dingen meedoen: de kans laten liggen of met beide handen aanpakken, twijfels en angst zijn vaak de boosdoeners om deze kansen te laten liggen.
‘Tijdens een wandeling met een coach sta je bewust stil bij de keuzes en beslissingen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je huidige levensfase. Doordat je fysiek beweegt, kom je ook mentaal in beweging, dus komen er nieuwe inzichten en misschien ook wel oplossingen. Heel simpel, maar tegelijkertijd ook heel waardevol.’

Maak kennis met mindfull wandelen en ervaar de stilte in jezelf.

Dorp(en) ontmoeting : 's-Gravenzande

Adres ontmoeting: Strand beukel .

Meld je aan via dit mailadres: hildavanderburgh@live.nl

Ik wil wel maar niet alleen

Wil je graag deelnemen aan deze activiteit maar ga je liever niet alleen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Installeer
onze App

Install
×