GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Meespeeldag bevers Scouting Kwintsheul

Meespeeldag bevers Scouting Kwintsheul

Startdatum ontmoeting: 03-10-2020 vanaf: tot

Einddatum ontmoeting: 03-10-2020

Altijd al benieuwd geweest of scouting iets voor jou is? Wil je elke week iets geks, nieuws, spannends en avontuurlijks beleven? Kom vrijblijvend kijken!

Op vrijdagavond 2 oktober en zaterdagmiddag 3 oktober organiseert Scouting Kwintsheul in het kader van “Westland Ontmoet” een meespeelavond/middag. Tijdens WestlandOntmoet besteed het Westland extra aandacht aan de behoefte om regelmatig met elkaar in contact te komen, zowel georganiseerd als impulsief. Iedereen is welkom om te ontdekken wat we bij de scouting doen en daar in contact te komen met anderen.

Zo kun je bij de bevers mee komen spelen op zaterdag 3 oktober als je 5 t/m 7 jaar bent en van spelen, ontdekken, knutselen en samenwerken houdt. Op deze dag zullen we diverse spelletjes doen. Om 13.30 uur begint de opkomst in het scoutinggebouw aan de Raaphorst.

Ben je 7 t/m 10 jaar oud dan kun je vrijdagavond 2 oktober bij de welpen het Junglebook ontdekken. De opkomst van de welpen start om 19.00 uur in het scoutinggebouw aan de Raaphorst.

De zeerobben (10 t/m 12 jaar) hebben dit keer geen meespeeldag omdat deze groep momenteel vol zit. Als je interesse hebt kun je wel altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De zeeverkenners (12 t/m 16 jaar) zijn vrijdagavond 2 oktober actief op het water en zeilen in de vletten. De opkomst van de zeeverkenners start om 19.00 uur aan in het scoutinggebouw aan de Lange Wateringkade 50.

Ben je ouder dan 16 jaar en lijkt het je leuk om leiding te worden bij de bevers (5 t/m 7 jaar) dan zijn wij op zoek naar jou! Elke week komen de bevers bij elkaar en beleven de tofste, stoerste en leerzaamste avonturen. Ze worden op creatieve manieren uitgedaagd en maken vrienden tijdens de opkomsten en weekenden. Het huidige leidingteam van de bevers is op zoek naar een nieuwe leid(st)er die samen met het huidige team de bevers elke week een onvergetelijke ervaring wil geven! Je kunt op zaterdag 3 oktober meedraaien om te kijken of je het leuk vindt om leiding te geven bij de bevers maar op een andere dag kan dat natuurlijk ook!

Dorp(en) ontmoeting : Kwintsheul

Adres ontmoeting:

Meld je aan via dit mailadres:

Ik wil wel maar niet alleen

Wil je graag deelnemen aan deze activiteit maar ga je liever niet alleen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

Installeer
onze App

Install
×