GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Vrijwillig Traineeship

Vrijwillig Traineeship

Startdatum ontmoeting: 06-10-2021 vanaf: tot

Einddatum ontmoeting: 31-03-2022

Laat ons je op weg helpen met het Vrijwillig Traineeship. Tijdens het programma gaan we jouw talenten ontdekken, werken aan je persoonlijke ontwikkeling én werk je aan jouw toekomst. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar oud en wil jij iets goeds doen de komende tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou. Doe nu mee met het nieuwe programma Vrijwillig Traineeship van Westlandvoorelkaar en werk aan je skills, CV, persoonlijke ontwikkeling en leer nieuwe mensen kennen! In zes maanden tijd combineer je het doen van vrijwilligerswerk met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wat zeg je ervan?!

Wat je tijdens het Vrijwillig Traineeship gaat doen, verschilt per organisatie. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met de standaard vrijwilligerstaken of ervoor kiezen om iets extra’s te doen of organiseren voor de doelgroep van de organisatie.
Ben jij supergoed in social media of een kei in filmpjes maken? Dan kun jij hier de maatschappelijke organisatie vast en zeker goed bij helpen! Of wie weet bak jij de sterren van de hemel voor kwetsbare ouderen. We kijken samen naar iets wat bij jou past.

Wat er in ieder geval altijd hoort bij het volgen van het Vrijwillig Traineeship is:

– Je krijgt begeleiding van jouw coach
– Je ontvangt een certificaat en het staat erg goed op je CV 😉
– Je ontmoet nieuwe mensen en vergroot zo je netwerk
– Je kunt cursussen volgen waar je direct iets aan hebt

Of je nou student bent, al aan het werk bent of nog niet zo goed weet wat je wilt gaan doen. Geen probleem! Wij zijn er voor jou. Vrijwillig Traineeship is voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Het enige wat we van je vragen is een flinke portie doorzettingsvermogen, enthousiasme én een kleine wereldverbeteraarsmentaliteit. Are you in?

Dorp(en) ontmoeting : 's-Gravenzande, De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde aan Zee, Wateringen

Adres ontmoeting:

Meld je aan via dit mailadres:

Dit is een activiteit voor jongeren

Installeer
onze App

Install
×