KEUZE IS REUZE

 ER IS ECHT

 VOOR IEDER WAT WILS

Wie neem jij mee naar WestlandOntmoet?

In Westland vindt van 21 september tot en met 1 oktober 2017 WestlandOntmoet plaats. Na het actief promoten van de mogelijkheden om zelf activiteiten te organiseren, ligt nu de nadruk op het enthousiasmeren en activeren van deelnemers. ‘De keuze is reuze en er is echt voor ieder wat wils’, aldus mede-initiator Piet van der Valk.

Op verschillende plekken, momenten en tijdstippen vinden diverse activiteiten en ontmoetingen plaats. Inmiddels zijn er al meer dan 90 verschillende activiteiten aangemeld op de website van WestlandOntmoet’, aldus Piet van der Valk, één van de initiatiefnemers van de samenwerking tussen Gemeente Westland, Vitis Welzijn en Bibliotheek Westland. ‘Denk hierbij aan een buurtbarbecue, bingomiddag, dansavond, koffie- en theekransje, (voor)leesmiddag, onderhoudsactie, en ga zo maar door.’

Neem ook iemand mee
Bij WestlandOntmoet treft men elkaar en anderen. Men leert elkaar beter kennen en onderneemt een gezellige, kleinschalige activiteit. Neem daarom iemand mee, zodat ook zij anderen leren kennen. ‘Denk daarbij aan een broer of zus, oom of tante, buurvrouw of andere bekende’, vertelt Van der Valk. ‘Het gaat erom dat je met elkaar iets moois beleeft.

Tijdens de week van WestlandOntmoet worden op veel plaatsen voor en door inwoners van Westland activiteiten georganiseerd, want er is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Je treft elkaar voor een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. Tijdens WestlandOntmoet besteden we extra aandacht aan de behoefte om regelmatig met elkaar in contact te komen, zowel georganiseerd als impulsief.

We helpen u graag te kunnen komen
In sommige gevallen is aanmelden gewenst, zodat men rekening kan houden met het aantal belangstellenden. Deelnemen aan een activiteit is veelal kosteloos, maar een aantal activiteiten vragen om een onkostenvergoeding. Mochten de eventuele kosten of transport een drempel zijn, neem dan contact op met info@WestlandOntmoet.nl en we proberen hiervoor een oplossing te vinden. Ga voor meer informatie naar www.WestlandOntmoet.nl en maak een keuze uit het gevarieerde aanbod. U kunt zo vaak meedoen als u wilt en eventueel ook nog zelf iets organiseren.