Win jij een taart voor de straat op 28 september?!

WestlandOntmoet organiseert een taartenactie waarbij 40 taarten worden uitgedeeld in Westland! Hang de vrolijke achterpagina van deze krant voor het raam en maak kans op een verse uitdeeltaart ter gelegenheid van de Week van de Ontmoeting.

Er is zoveel te doen in Westland en in de agenda van WestlandOntmoet.nl komen veel van die activiteiten samen. Tot en met 30 september promoot WestlandOntmoet bestaande activiteiten en nieuwe activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten.

Hoe kun je winnen?
Hang de poster voor je raam en maak kans op 1 van de 40 slagroomtaarten van Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk! Hoe WestlandOntmoet weet dat jij een poster hebt opgehangen? Plaats een fotobericht op social media en tag WestlandOntmoet. Wie weet rijden wij op 28 september langs! Die taart is om delen, met de buren natuurlijk. Hoe meer posters er in de straat hangen, des te groter de kans dat je wint. Zo maken we er een samen een feestje van!

WestlandOntmoet is dé vindplaats voor ontmoetingsactiviteiten. Er zijn inmiddels al vele activiteiten aangemeld. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuwe activiteiten, ideeën en initiatieven.