GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Nieuws

Samen ontmoeten, het hele jaar door!

In een wereld vol schermpjes, is het belangrijk om elkaar te blijven zien. Verbinding te maken, écht contact, oprechte aandacht. Gezien en gehoord worden. Elk mens heeft daar op elke leeftijd behoefte aan. Een belangrijke eerste stap om te verbinden, is dat mensen elkaar ontmoeten. Ontmoeten met een glimlach, dat is wat WestlandOntmoet iedereen gunt!

Blijf ontmoeten

Met een positief gevoel kijkt WestlandOntmoet terug op de Week van de Ontmoeting eind september. Tien dagen met mooie, waardevolle ontmoetingen. Op een van die dagen nodigden mensen enthousiast hun buren uit voor een stukje taart en vooral: tien dagen waar het gevoel ontstond om elkaar nog eens te ontmoeten.

Week van de Ontmoeting: ‘Ontmoeten doe je met elkaar’

In de Oude Kerk in Naaldwijk werd donderdag de start van de ‘Week van de Ontmoeting’ gevierd. Een avond waarbij luchtigheid en verdieping elkaar afwisselden. Zo werd een aantal geplande activiteiten uitgelicht onder het genot van ontmoetingstaartjes én deelde ‘eenzaamheidsprofessor’ Theo van Tilburg met veel enthousiasme zijn kennis en inzichten.

Win jij een taart voor de straat op 28 september?!

WestlandOntmoet organiseert een taartenactie waarbij 40 taarten worden uitgedeeld in Westland! Hang de vrolijke achterpagina van deze krant voor het raam en maak kans op een verse uitdeeltaart ter gelegenheid van de Week van de Ontmoeting.

Warm welkom voor nieuwe inwoners in Monster

Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.

Hang poster op en win een uitdeeltaart

Wie wordt er nu niet gelukkig van een heerlijk stukje gebak? Hang de vrolijke achterpagina van de krant van volgende week voor het raam en maak kans op een verse uitdeeltaart ter gelegenheid van de Week van de Ontmoeting. Tijdens die week promoot WestlandOntmoet bestaande ontmoetingsactiviteiten en extra activiteiten, georganiseerd door, voor en met de inwoners van Westland.

Op burendag laten we al het moois van de glastuinbouw zien

Op zaterdag 23 september is het weer nationale Burendag. Het moment om met buurtgenoten een leuke activiteit te organiseren. Voor bedrijven in de glastuinbouw is het een ideaal moment om omwonenden uit te nodigen op hun bedrijf. Sander Verbeek van SV.CO uit De Lier heeft zijn buren al uitgenodigd. “De reacties zijn nu al erg positief.” De toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland kan telers helpen bij de invulling van de Burendag.

Jemenitische Burendag: ‘Gun jezelf de kans om een nieuwkomer te leren kennen’

Een goede buur is beter dan een verre vriend. En dus vindt Yasser Al Batol meedoen aan Burendag gewoon een hartstikke goed idee. Op zondag 24 september organiseert deze nieuwe Westlander van Jemenitische komaf, samen met medenieuwkomers uit Jemen, een culturele en culinaire ontmoeting in Hof van Heden in Naaldwijk.

Open Huis bij moskeevereniging tijdens Burendag

Op zaterdag 23 september is het Burendag. Die gelegenheid grijpt het 80 leden tellende Islamitisch Cultureel Centrum Wateringen aan om buurtgenoten (nog) beter te leren kennen. Van 10.00 tot 12.00 uur staat er een feestelijke ontmoeting gepland, waarbij ook uitgewerkte schetsontwerpen van het toekomstige gebedscentrum gepresenteerd worden.

Zomer vier je samen – wie nodig je uit voor de barbecue?

Het is zomer en de zon laat zich gelukkig steeds vaker zien. En als deze schijnt, ruik je het overal: de barbecue! De geur van gezelligheid. Samen in de buitenlucht genieten van heerlijke gerechtjes van het warme rooster. Voor velen herkenbaar, maar lang niet voor iedereen.

Geniet van activiteiten, ook tijdens de zomer!

De maanden juli en augustus zijn niet voor iedereen een fijne en plezierige periode. Terwijl veel Westlanders genieten van vakantie, vrije tijd en andere leuke dingen, is voor anderen de zomerperiode is stiller dan normaal.

Ontmoet elkaar in de zomer in Westland

Een aanzienlijk deel van de Westlanders mist weleens het gevoel van contact met anderen. Júist vaak in de zomerperiode wordt dit gevoel van gebrek aan ‘samen zijn’ versterkt.

Installeer
onze App

Install
×