POPUP LUNCH

WESTLANDONTMOET

VLIETHOF WATERINGEN

POPUP LUNCH ALS START VAN WESTLANDONTMOET 2018

Van 20 tot en met 30 september maken we met elkaar de tweede editie van WestlandOntmoet mogelijk. Het gaat om de kracht van een ontmoeting van twee of meer mensen die elkaar treffen. Een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. De kwaliteit van de ontmoeting en de kans op een herhaling staan voorop. En met elkaar zetten we ons in voor díe ontmoetingen.

De voorbereidingen voor een tweede, succesvolle editie van WestlandOntmoet zijn uiteraard in volle gang. De start van WestlandOntmoet op 20 september willen we graag met elkaar beleven door middel van een gezamenlijke ontmoeting voor de ontmoeting-organisatoren, werkgroepen en stuurgroep!

Op 20 september om 12.00 uur ben je van harte uitgenodigd op de Vliethof in Wateringen (plein bij Vers5) voor een pop-upontmoetingslunchLaat je weten of je erbij bent? We vragen alle aanwezigen iets lekkers mee te nemen voor de lunch (salade, drinken, broodje, etc.), zodat we met elkaar kunnen delen van een verrassend samengesteld lunchbuffet en we ook passanten kunnen uitnodigen mee te lunchen.

Graag zien we jouw aanmelding tegemoet en om in de WestlandOntmoet-gedachte te blijven: om 12.30 uur gaan we officieel van start en overhandigen we ook het eerste WestlandOntmoet-gebak dat gedurende 20 tot 30 september verkrijgbaar is bij Meesterbakker Roodenrijs.