GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Eerdere ontmoetingen

 • Alles
 • 's-Gravenzande
 • De Lier
 • Honselersdijk
 • Kwintsheul
 • Maasdijk
 • Monster
 • Naaldwijk
 • Poeldijk
 • Ter Heijde aan Zee
 • Wateringen
t/m

Workshop 'Ondersteunen bij eenzaamheid in tijden van corona'

In Westland voelt ruim 41% van de mensen zich eenzaam en 8% voelt zich ernstig eenzaam. Door het coronavirus bestaat de kans dat nóg meer mensen met eenzaamheid te maken krijgen. Wilt u hen, juist nu, beter helpen? Doe dan donderdag 11 juni 2020 van 10.00 tot 12.00 uur mee aan de kosteloze online workshop ‘Ondersteunen bij eenzaamheid in tijden van corona’.

Lees meer

Valentijnsontbijt MVO Westland - 14 februari 2020

Wij begroeten u graag tijdens het MVO VALENTIJNSONTBIJT op vrijdag 14 februari met als thema: 'Inclusief ondernemen loont!' Gastspreker Aart van der Gaag, boegbeeld 125.000 banen bij bedrijfsleven en overheid, inspireert ons tot nut en noodzaak van inclusief ondernemen, het hoe en vooral ook de winst die ermee valt te behalen. Kom vooral ook langs om met hem en collega-ondernemers in gesprek te gaan en te netwerken! Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor Westlandse ondernemers en relaties van MVO Westland/Patijnenburg

Lees meer

KERSTEVENT MVO WESTLAND 18 december

Wij begroeten u graag tijdens ons MVO KERSTEVENT op woensdag 18 december. Daar brengt de inspirerende gastspreker Jos Verhoeven, algemeen directeur van de Start Foundation, zijn uitdagende (!) kerstboodschap aan Westlandse ondernemers.

Lees meer

PLUStival 2019

Een informatiemarkt voor de Westlandse senior met medewerking van toonaangevende professionals op het gebied van "WONEN".

Lees meer

geannuleerd - Tiroler middag

Liefhebbers van Oostenrijkse sferen kunnen op 2 november 2019 hun hart ophalen in Westland. Die dag vindt namelijk de vijfde editie plaats van de Westlandse Tiroler Middag. Organisator Stefan Gans begon het evenement ooit uit liefde voor traditionele Oostenrijkse muziek. “Een soortgelijk evenement vind je hier niet in de buurt. Het is uniek voor de regio en valt niet te vergelijken met Oktoberfest. Hier geen dreunende beats, maar volksmuziek pur sang. Boarisch, polka's, walsen en natuurlijk worden de schlagers niet vergeten.” De Westlandse Tiroler Middag is elk jaar weer een groot succes. Dit jaar zijn er optredens van Volle Pulle (foto) en Volksmusikduo Karl en Sepp. Naast de muziek kunt u genieten van echte Oostenrijkse lekkernijen zoals apfelstrudel, braadworst en glühwein.

Lees meer

Lezing Stichting Ambulancewens

Lezing door Kees Veldboer, directeur van Stichting Ambulancewens Nederland bij het KVG van Kwintsheul. Wanneer  je  in de  laatste fase of terminaal bent en nog een laatste wens hebt kan men een beroep doen op de Stichting Ambulancewens.

Lees meer
Bij Mekaar ISW Lage Woerd

Bij Mekaar ISW Lage Woerd

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd.

Lees meer
Buurtrestaurant Bij Mekaar in de Brug

Buurtrestaurant Bij Mekaar in de Brug

Op dinsdagavond 8 oktober openen de deuren zich weer van buurtrestaurant Bij Mekaar in Brug. Voor slechts €6,50 kunt u hier genieten van een drie-gangen diner bereid door ons enthousiaste team vrijwilligers. 'Bij Mekaar' staat voor ontmoeten en verbinden. De gastvrouw/gastheer geeft u een plek aan een tafel waar u andere (buurt)bewoners en anderen leert kennen tijdens de maaltijd.

Lees meer

bewegen 60 PLus

De week op tijd beginnen met het samenkomen van leeftijdgenoten om buiten te sporten en een kopje koffie na afloop. Kom kennismaken of doe meteen mee!

Lees meer
Bijmekaar Diner bij JOOP

Bijmekaar Diner bij JOOP

Kom dineren bij JOOP. Een 3-gangen diner voor € 6,50. Ontmoet andere mensen en laat u verwennen door de vrijwilligers. Meldt u snel aan. Vol=vol

Lees meer

Buurtrestaurant Bij Mekaar 't Anker

Het buurtrestaurant is een initiatief van o.a. Vitis Welzijn en wordt gehouden op de 1e en 3e zondag van de maand in wijkcentrum ’t Anker aan het WJ Baron van Gentplein in De Lier. De opzet van ‘Bij Mekaar’ is om mensen met elkaar in contact te brengen door samen aan een goede gezonde maaltijd deel te nemen en gezellig de maaltijd af te sluiten met een kop koffie (of thee).

Lees meer

Zondagbreek

De zondagmiddagbreek wordt georganiseerd door de gezamenlijke Lierse kerken en Vitis welzijn. De breek is speciaal bedoeld om de soms lange zondag te ‘breken’ met een afwisselende activiteit. De middag wordt georganiseerd door de kerken, maar tijdens de bijeenkomst wordt er niet over het geloof gesproken.

Lees meer

Bazar de Kiem

De gezelligste Bazar van het Westland met een kindermiddag, verskraam, pubquiz en het rad van avontuur waar je mooie prijzen kunt winnen!

Lees meer

Onderling sterk.

De funaktief club van Myosotis komt bij de academie voor Zelfstandigheid op bezoek om te ontdekken wat we te bieden hebben. Op het zelfde moment maken de studenten van de academie kennis met Myosotis. Dit doen we door op het terrein waar de academie gevestigd is (het Westerhonk) samen te koken en een speurtocht te doen.

Lees meer
Mahjong

Mahjong

Mahjong: volgens sommigen is dit het meeste gespeelde spel op aarde. In China is het is in ieder geval razend populair. Kom eens langs om te spelen bij Terra Nova en wie weet raakt u ook gegrepen door dit leuke en boeiende gezelschapsspel. Kosten bedragen €0,50 per keer. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer

Voorleeslunch in de Prinsenhof

De jaarlijkse voorleeslunch vindt plaats in de Prinsenhof in Maasdijk. Burgemeester Arends zal het speciaal geschreven verhaal van Maarten Spanjer voorlezen onder het genot van een lunch. Op deze dag wordt overal in Nederland hetzelfde verhaal voorgelezen.

Lees meer
Tai Chi

Tai Chi

Tai Chi U wilt bewust met uw lichaam omgaan, zonder regelmatig te moeten sporten. Ooit wel eens aan Tai Chi gedacht? Deze Chinese bewegingsleer richt zich sterk op een goede ademhaling en lichaamshouding. Goed voor het lichaam en verfrissend voor de geest! U kunt zowel zittend als staand meedoen. Op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 kunt u mee doen, Kosten bedragen € 15.00 per maand. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer

Koersbal in wijkcentrum 't Anker

Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op “jeu de boule”. Omstreeks 1980 is de sport overgewaaid naar Europa . Bewegen is gezond en daarom wordt In het kader van ” Meer bewegen voor Ouderen ” steeds meer koersbal gespeeld. 

Lees meer
Klaverjassen

Klaverjassen

Klaverjassen Klaverjassen is een leuke en (ont)spannende manier om de tijd door te brengen met anderen. Ook hiervoor bent u van harte welkom in Terra Nova op de donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30. De kosten bedragen € 3,50 per keer. Zorgt u er van tevoren wel voor dat u voldoende kennis hebt van het kaartspel. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer
Yoga

Yoga

Yoga Volgens velen is yoga de ultieme methode om lichamelijke en geestelijke ‘tegenstellingen’ te overwinnen. Bij Terra Nova kunt u op donderdag ochtend terecht voor Kundalini-yoga. De kosten bedragen € 13,75 per maand. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer
Bij Mekaar Ontmoetingskerk

Bij Mekaar Ontmoetingskerk

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd.

Lees meer

Fietst u met ons mee?

Bij Ontmoetingscentrum Naaldwijk hebben we een fietslabyrint, waar we met hometrainers prachtige routes fietsen, die te zien zijn op een groot televisiescherm. We willen oudere buurtbewoners, die niet (veel) meer fietsen, uitnodigen om mee te fietsen met ons.

Lees meer

Lierse dag van de ouderen

De Lierse ouderenbonden organiseren jaarlijks een dag voor de ouderen. Tijdens deze dag wordt u verwend met een heerlijke lunch. Het middagprogramma wordt ingevuld door een goochelaar. Van harte welkom. Entreekaarten kosten 7,- per persoon en zijn begin september verkrijgbaar in wijkcentrum 't Anker in De Lier.

Lees meer
Open ochtend Koffie en Koersbal

Open ochtend Koffie en Koersbal

Wees Welkom en Ontmoet Iedereen is welkom om een kop koffie te komen drinken en een potje Koersbal mee te spelen of gewoon gezellig meekijken hoe het spelletje gaat. Er is geen kracht voor nodig , zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Lees meer

Klaverjassen

Gezellig een kaartje leggen? Schuif eens aan bij het klaverjassen in wijkcentrum 't Anker! Altijd van harte welkom!

Lees meer
Koersbal

Koersbal

Koersbal is een soort Jeu de Boules dat binnenshuis op een vilten mat wordt gespeeld. In Terra Nova kunt u naar hartenlust koersballen op de dinsdag middag van 13.30 tot 16.30. Kom een keer kijken of schrijf u in. De kosten bedragen € 25.00 per jaar. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer

Rolstoel en rollatordansen

Gezellige ochtend voor rolstoelgebruikers en mensen met een rollator die willen dansen op gezellige muziek samen met de vrijwilligers van Werodass

Lees meer

High tea

Kom onder het genot van een heerlijke high tea kennis maken met ontmoetingscentrum Zwaluw in 's-Gravenzande. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag.

Lees meer
Kaarten maken

Kaarten maken

Kaarten maken Creatief bezig zijn en tegelijkertijd leuke contacten opdoen onder het genot van een kopje koffie of thee? Kom dan op maandag middag kaarten maken in Terra Nova van 13.30 t0t 15.30. De kosten bedragen € 0,50 per keer. Aanmelden kan via 06-83171499.

Lees meer
Buurtrestaurant BIJ MEKAAR

Buurtrestaurant BIJ MEKAAR

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij "Bij Mekaar" is IEDEREEN welkom. Er wordt een gezond en heerlijk drie-gangen menu geserveerd in het gezellige restaurant van Wijkcentrum De Backerhof.

Lees meer

Feest op de Dijkweg!

Op zondagmiddag 29 september 2019 staat de parkeerplaats van De Kandelaar (hoek Verdilaan en Dijkweg) in het teken van ‘elkaar ontmoeten’.

Lees meer
Burendag De Zoete Inval

Burendag De Zoete Inval

Speciaal voor bewoners uit de Prinsen en Prinsessen buurt in 's-Gravenzande wordt er een gezellig Burendag georganiseerd. Vanaf 15.00 uur hangen de waslijnen achter De Kiem vol met kleding. U mag hier vanaf halen en schone en goede kleding voor terughangen. We sluiten af met pannenkoeken eten.

Lees meer

Westland Brunch

Multiculturele brunch op de zaterdag van 11.00 m- 14.00 uur, met multiculturele muziek in wijkcentrum 't Anker in De Lier. Proef Eritrese, Iraanse en Hollandse hapjes!

Lees meer
Bloemenbuurt ontmoet elkaar door beweging!

Bloemenbuurt ontmoet elkaar door beweging!

Zaterdag 28 september ontmoeten de buurtbewoners van de bloemenbuurt elkaar en komen samen in beweging! Er wordt afgetrapt met een korte work-out o.l.v. een energieke sportcoach! Ter afsluiting is er pannenkoekenfestijn en een gezellig samenzijn. Locatie: Anjerhof, bij de picknickbank.

Lees meer

Gezellig ff 'moestuinen'

Eigen Spijs moestuinen is geopend voor een ieder die het moestuinieren en/of de moestuinders wil ontmoeten. Zie en hoor hoe er gemoestuiniert wordt. Kom gezellig langs en beleef het moestuinieren mee!

Lees meer

Een 'bushalte' speciaal voor jou!

Het jongerenwerk van Vitis Welzijn organiseert voor een kleine groep jongeren een gezellige avond. We zetten speciaal voor jullie de Amerikaanse schoolbus van Vitis neer. Je kunt gamen en andere spelletjes doen.

Lees meer

Poëzieavond

Bibliotheek Westland organiseert in samenwerking met dichter Jeroen den Harder een poëzieavond in Bibliotheek De Lier. Diverse dichters waaronder streekdichter Dirk den Hoedt zullen u verrassen met woordkunst, voorzien van muzikale omlijsting. Deze eerste Literaire avond wordt geopend door burgemeester Arends!

Lees meer

Lierse BuurtBingo

Albert Heijn De Lier en woon-/ zorgcentrum Triangel nodigen buurtbewoners uit voor een BuurtBingo in de Triangel.

Lees meer

Lierse BurenBingo

Albert Heijn De Lier en woon-/ zorgcentrum Triangel organiseren een ontmoeting voor de buurt: een gezellige Bingo waarvoor buurtbewoners uit De Lier van harte zijn uitgenodigd.

Lees meer
Soep, Brood en Bingo voor burendag

Soep, Brood en Bingo voor burendag

Gratis soep en brood en samen eten is een actie voor burendag. Daarna met elkaar bingo spelen. € 0,75 per kaart. Kom gezellig meedoen. aanmelden bij Doel verhagenplein1, Naaldwijk of 0174- 627134

Lees meer

Lekker uitwaaien op het strand!!!!!!!!!

Op vrijdag 27 september kunt u heerlijk een ritje met de strandrups van het Platform Gehandicapten Westland maken op het strand. Deze activiteit is met name voor mensen met een lichamelijke beperking, die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Maar zeker ook voor mensen zonder beperking.

Lees meer
Postzegelruilbeurs

Postzegelruilbeurs

Op vrijdag 27 september vindt in de bibliotheek ’s-Gravenzande, Zandeveltplein 26 de postzegelruilbeurs in het kader van ‘Westland Ontmoet’ plaats. Het is de derde opeenvolgende keer dat de ruilbeurs georganiseerd wordt waar niet alleen postzegels, maar ook munten, ansichtkaarten, suikerzakjes, winkelwagenmuntjes, sigarenbandjes, stickers, logoballpoints en dergelijke kunnen worden geruild.

Lees meer

Jong en oud genieten samen

Basisschoolleerlingen en inwoners van maar liefst 11 verzorgingstehuizen in Westland zullen vandaag of 3 oktober proeven aan een inhoudelijk gesprek tussen jong en oud. We leggen met het uitdelen van ontmoetingsgebakjes door leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs de verbinding met verzorgingstehuizen met koffie en meer dan 1.000 ontmoetingen.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen