GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Eerdere ontmoetingen

Country Line Dansen

De Lier

Bij Vitis Welzijn kunt u onder deskundige begeleiding dansen op gevarieerde country- en westernmuziek. Voor beginners en gevorderden, met of zonder partner. U kunt vrijblijvend een kijkje nemen en u aanmelden door te bellen naar het wijkcentrum ’t Anker, telnr. 0174 513022.

Lees meer

Koersbal

Heenweg

Koersbal is een soort Jeu de Boules dat binnenshuis op een vilten mat wordt gespeeld. U bent van harte welkom om vrijblijvend een keer een kijkje te komen nemen.

Lees meer

Biljarten

De Lier

Zeggen de termen ‘amortiseren’ en ‘carambole’ u iets? Dan speelt u vast regelmatig een potje biljart. Ook in wijkcentrum ’t Anker kunt u hiervoor terecht. Voor een vrij spelletje of voor een echte competitie!

Lees meer

Yoga

De Lier

Coby Vreeswijk, gediplomeerd Yogadocente, verzorgt deze wekelijkse Yogalessen in `t Anker. Op maandagochtend vinden twee yoga-lessen plaats, het eerste uur is van 08.45 – 09.45 uur en het tweede uur is van 10.15 – 11.15 uur. Tussen de twee lessen door wordt gezellig koffie/thee gedronken met elkaar. U kunt bellen voor meer informatie en/of aanmelding […]

Lees meer

Breien voor het goede doel

's-Gravenzande

Samen breien voor het goede doel! Uw favoriete hobby uitvoeren en tegelijk het goede doel steunen. Ideaal toch? Zo dacht een aantal Westlandse dames er ook over. Iedere maandag breien zij in wijkcentrum Larix voor Dorcas. Deze internationale hulporganisatie ondersteunt mensen in arme landen, onder andere door ze te voorzien van kleding. Doet u mee? […]

Lees meer

Installeer
onze App

Install
×