GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Eerdere ontmoetingen

 • Alles
 • 's-Gravenzande
 • De Lier
 • Honselersdijk
 • Kwintsheul
 • Maasdijk
 • Monster
 • Naaldwijk
 • Poeldijk
 • Ter Heijde aan Zee
 • Verspreid over Westland
 • Wateringen
t/m

Varend Corso - Westlanddag

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Op 3 augustus trekt de stoet door onder meer het Westland. Ook vrijdag en zondag word gevaren. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Lees meer

Zomeravondwandeling

Biefit loopschool Westland organiseert 3 zomeravondwandelingen op woensdag met een thema op 31 juli, 14 aug en 28 aug. Het eerste thema is 'Adem'.

Lees meer

Poel-e-toer

Natuurtrip voor mindermobiele senioren in de elektrokar, die door de Poelzone rijdt. Er kunnen vijf senioren mee, die uitleg krijgen over de dieren- en plantenwereld. Laat u verrassen!

Lees meer

Theaterbezoek 5 januari 2019 Notenkraker Ballet

U wordt thuis opgehaald  door een gastvrouw/heer en in het theater verwelkomd met koffie/thee. Samen met anderen gasten geniet u van de voorstelling,in de pauze staat een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer thuisgebracht. Kosten € 50,-

Lees meer

Bijblijven!

Een informatiemarkt voor de Westlandse senior met sprekers en doelgroep-gerelateerde stands. Het PLUStival vindt plaats in het gemeentehuis te Naaldwijk.

Lees meer

Klassiek Concert

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u genieten van een klassiek concert in de Oude Kerk. U wordt thuis opgehaald en gebracht en u ontvangt een drankje Arrangementsprijs € 28,50

Lees meer

Släpstick – Wëreldbänd

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u genieten van de voorstelling Släpstick – Wëreldbänd in de Naald. U wordt thuis opgehaald en gebracht en u geniet van een drankje vooraf en in de pauze. Arrangementsprijs € 38,50

Lees meer

Kunst & Kitsch

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u naar de voorstelling Kunst & Kitsch in de Naald. U wordt thuis opgehaald en gebracht en u geniet van een drankje vooraf en in de pauze. Arrangementsprijs € 43,50

Lees meer

Film

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u genieten van een mooie film in de Naald. U wordt thuis opgehaald, geniet van een drankje vooraf en in de pauze en na afloop wordt u weer thuisgebracht. Arrangementsprijs € 18,50

Lees meer

Ting! -Scapino Ballet & Nits

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u genieten van deze bijzondere voorstelling in het Luxor Theater. U wordt thuis opgehaald, geniet van een drankje aan een gereserveerde tafel en na afloop wordt u weer thuisgebracht.Voor deelname aan deze activiteit betaald u een arrangementsprijs van € 63,50. De prijs is inclusief eersterangs kaartje, 2 drankjes, begeleiding, vervoer en bespreekkosten.

Lees meer

Lierse dag van de ouderen

PCOB, KBO en activiteitenvereniging Octopus organiseren jaarlijks een dag voor de ouderen in wijkcentrum 't Anker. Alle 55-plussers zijn van harte welkom! Kaartverkoop t.z.t. verkrijgbaar via 't Anker en via KBO

Lees meer

Buurtrestaurant Bij Mekaar

Samen eten zorgt voor ontmoeting en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd bereid door enthousiaste vrijwilligers voor slechts €6,50.

Lees meer

Ontmoet elkaar op de Leefmarkt

Ontmoet elkaar op Festival EquiEssence/Leefmarkt!Leuke, educatieve en gezellige workshops, marktkraampjes, koffie drinken en samen komen, gezondheid en welzijn, inspireer! Locatie:Staelduinse bos, dressuur-en trainingsstal Papedijk 5, 's Grav

Lees meer

Festival EquiEssence/LEEFMARKT

Workshops & Lezingen op het gebied van: Welzijn, Bewustwording, Persoonlijke Ontwikkeling, Gezondheid. Markt: kraampjes met divers en aantrekkelijk aanbod. Voor: Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen & Genieten!

Lees meer

Jeanne d'Arc au Bucher - Koninklijk Concertgebouworkest

Samen met een vrijwilliger en andere gasten van Vier het Leven gaat u genieten van dit mooi concert in de Doelen. U wordt thuis opgehaald, geniet van een drankje voorafgaand en in de pauze en na afloop wordt u weer thuisgebracht. Voor deelname aan deze activiteit betaald u een arrangementsprijs van € 71,00. De prijs is inclusief eersterangs kaartje, 2 drankjes, begeleiding, vervoer en bespreekkosten.

Lees meer

Open Dag Patijnenburg

Zaterdag 29 september openen we onze deuren voor alle belangstellenden. We laten graag zien hoe we mensen naar werk begeleiden en welk werk we hier zoal doen. Zo kunt u een kijkje nemen op de verschillende productie afdelingen, Werkplein en het groen.

Lees meer

Een gezellige koffieochtend met muziek

Wij houden een gezellige koffieochtend in onze achtertuin. Ook zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie of thee. Ook komt er wat vermaak tijdens deze ochtend in de vorm van (live)muziek.

Lees meer

Festival EquiEssence/LEEFMARKT

Workshops & Lezingen op het gebied van: Welzijn, Bewustwording, Persoonlijke Ontwikkeling, Gezondheid. Markt: kraampjes met divers en aantrekkelijk aanbod. Voor: Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen & Genieten!

Lees meer

Open Kerk

De kerk staat open voor een kopje koffie/thee en wat lekkers. En natuurlijk een praatje. Je kunt ook onze kerk bekijken.

Lees meer

recreatief badmintonnen

Elke vrijdagavond heerlijk ontspannen na een week werken d.m.v. sporten. Elke vrijdagavond recreatief badmintonnen vanaf 18 jaar. Alleen zaalschoenen zijn verplicht!

Lees meer

Aleppo

De bijeenkomst is een vervolg op de lezing “ Jasmijndag” welke vorig jaar is gehouden in het Westland Museum. Ook toen hebben Westlanders en Nieuwe Westlanders elkaar ontmoet waardoor verschillende culturen samen zijn gekomen. Entree is gratis

Lees meer

Pop-up Woonkamer

Heb je zin in een gezellig praatje? Even bijkomen van het shoppen? Schuif eens aan in onze pop-up woonkamer!

Lees meer

High tea in de bieb

Kom lekker een kopje thee drinken in Bibliotheek Monster. Medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van de bibliotheek hebben lekker hapjes klaargemaakt

Lees meer

Buurtlunch

In wijkcentrum De Hunselaer wordt een lunch, voor bewoners van Honselersdijk, aangeboden door Albert Heyn Honselersdijk.

Lees meer

BoekStart in de bieb

Deze keer gaan we met Anna naar de markt. Wat beleven we daar allemaal? Kom met je kindje naar de bieb en doe mee met BoekStart.

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

Koffie in buitenlandse sferen

U en jij bent van harte welkom op onze koffie ochtend waar vrouwen uit verschillende landen en culturen graag vrouwen uit Westland willen ontmoeten. Natuurlijk staat er deze ochtend meer dan Hollandse koffie en appeltaart voor u klaar.

Lees meer

Vriendschap?

Voor Westland organiseert de workshop 'Vriendschap?' Wie heb ik om mij heen? Met wie wil ik meer contact? Hoe pak ik dit aan?

Lees meer

Kunstproeverij

Leuke workshops om te proeven aan creatieve activiteiten zoals muziek, dans of tekenen/schilderen

Lees meer

POP-UP WOONKAMER (MONSTER)

Voor Westland verzorgt deze week een aantal keer een pop-up woonkamer waar iedereen welkom is. Heb je zin in een goed gesprek, om met andere mensen in contact te komen of gewoon even bij te komen van het winkelen? Kom dan langs in onze pop-up woonkamer en raak in gesprek met ons.

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

Historisch café Kwintsheul

In een hechte dorpsgemeenschap leven de mooiste verhalen. Juist daarom organiseert de Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul een historisch café in De Kastanjehof te Kwintsheul.

Lees meer

G voetbal bij FC 's-Gravenzande

Ben jij niet in staat om in een regulier team voetbal te spelen, maar is voetbal jouw grote passie of wil je lekker bewegen? Kom ons team versterken en sport op maat. Ons team bestaat uit spelers met verschillende beperkingen en leeftijden, en beleeft elke woensdag heel veel plezier aan het voetballen.

Lees meer

Workshop: Help wat voel ik ?

Een workshop voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die spelenderwijs inzicht willen krijgen in gevoelens.Je leert welke gevoelens er zijn. Dat iedereen anders omgaat met gevoel en dat het belangrijk is om de juiste emoties te tonen.

Lees meer

Buurtsafari op Het Westerhonk

Het Westerhonk heeft veel mooie en historische plekken die de moeite waard zijn om te bekijken. De Boswachters van Polanen nemen je graag mee op buurtsafari over het woonzorgpark.

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

Creaclub

Creaochtend voor jong en oud in wijkcentrum De Hunselaer,Hunselaer 1, neem uw eigen handwerk mee en leer van elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee

Lees meer

Fietstocht bieb-to-bieb

Fiets gezellig mee van bibliotheek naar bibliotheek! Er staat steeds wat lekkers klaar en na afloop ontvang je een goodie bag!

Lees meer

Kids & Koffie 's - Gravenzande

Alle (groot)ouders met kinderen van 0-4 jaar zijn welkom tussen 10.00 uur en 11.30 uur om gezellig met elkaar koffie te drinken terwijl de kinderen met elkaar spelen.

Lees meer

ontspannen badmintonnen

Wij zijn een groep dames van Quintus-badminton. Elke woensdagmorgen spelen wij een ontspannend en inspannend potje badminton onder deskundige leiding. Dit wordt om 10.00 onderbroken door gezamenlijk koffiedrinken. Alleen zaalschoenen zijn verplicht!

Lees meer

Open eettafel Maasdijk

Samen eten is leuker dan alleen. Kom daarom genieten van een heerlijke driegangenmaaltijd klaargemaakt door onze enthousiaste vrijwilligers. De kosten zijn slechts 7,50 euro.

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

rolstoel en rollatordansen

een gezellige dansochtend voor rolstoel en rollatorgebruikers, die onder begeleiding van een ervaren instructrice, willen dansen op fijne muziek in een vrolijke sfeer

Lees meer

Bijzonder Fit en Veilig in De LIer

Brandweer Haaglanden, Pieter van Foreest, Buurtpreventie De Lier, Vitis Welzijn, Voor Westland organiseren een informatieve ontmoeting bij Lunchroom Bijzonder. Iedereen is van harte welkom om bijv.uw bloeddruk en bloedsuiker te laten meten.

Lees meer

ontspannen badmintonnen

Wij zijn de 55+groep van Quintus-badminton. Elke maandagmiddag spelen wij een ontspannend en inspannend potje badminton onder deskundige leiding. Dit wordt om 14.30 onderbroken door gezamenlijk koffiedrinken. Alleen zaalschoenen zijn verplicht!

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

Kunstproeverij

Leuke workshops om te proeven aan creatieve activiteiten zoals muziek, dans en/of schilderen

Lees meer

Samen Verantwoord Bewegen

Bewegen, meedoen, zelfstandig functioneren en ontmoeten zijn belangrijke waarden in het sportmoment65. Dit aanbod geldt voor 65 plussers, waarbij deze grens flexibel geïnterpreteerd wordt. Van harte nodig ik elke vrouw en man uit om mee te doen.

Lees meer

Zondagmiddagbreek

De Breek wordt elke 4e zondag van de maand georganiseerd voor mensen die de soms lange zondag willen 'breken' met een afwisselende activiteit. Het ontmoeten van andere mensen is heel belangrijk.

Lees meer

Meezingen met zanger Koos Janssen

Kom gezellig meezingen tijdens een intiem maar feestelijk huiskameroptreden van de Poeldijkse zanger Koos Janssen in Strandgoed Ter Heijde. U wordt uiteraard voorzien van een lekker hapje en drankje.

Lees meer

Carma ontmoet immuno-art

Feestelijke opening expositie immuno-art van Florry Vyth-Dreese. Bent u gefascineerd door de kunst in Gezondheidscentrum De Kandelaar? Kom dan luisteren naar de voordracht van Florry Vyth en kijken naar haar originele werken in Inloophuis Carma.

Lees meer

Burendag

Ontmoet uw buren tijdens een sprankelend optreden van Sambaband Kabaal

Lees meer

Een Praatje met een Plaatje

In samenwerking met "Vinyl voor elkaar" kunt u in Lunchroom Bijzonder een gezellig praatje komen maken en gelijk genieten van een plaatje uit de goede oude tijd!

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen