#samenontmoeten bak-challenge ging los

Vrijdag 17 maart was de Nationale Pannenkoekdag. In Westland werd de dag dit jaar extra groot aangepakt. WestlandOntmoet riep inwoners actief op om deel te nemen aan de #samenontmoeten bak-challenge.

Doe mee met de #samenontmoeten bak-challenge

Op vrijdag 17 maart is de Nationale Pannenkoekdag. In Westland wordt de dag dit jaar extra groot aangepakt. WestlandOntmoet roept inwoners actief op om deel te nemen aan de #samenontmoeten bak-challenge.

Feestdagen: voor wie hang jij de slingers op?

Kerstmis en de dagen daar omheen staan voor veel mensen gelijk aan gezellig samenzijn. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Blijf je (voor) ontmoetingen aanmelden

Eenzaamheid oplossen lukt niet, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen wij allemaal. Daarom kiest WestlandOntmoet als platform voor

Week van de Ontmoeting – Kom samen in beweging

Behoefte aan verbinding is een mens eigen. Toch is het hebben van waardevolle contacten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarvoor is extra aandacht tijdens de Week van de Ontmoeting. Van 23 september tot en met 2 oktober laat WestlandOntmoet alle initiatieven waar inwoners elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten, bruisen.

Nieuwe start – Wat ga jij doen?

De vakantieperiode zit er voor de meeste mensen op. Veel activiteiten starten weer op. Tijd voor een nieuwe start! Een mooie tijd om ook weer mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te leren.

Een klein gebaar kan het verschil maken; wie stuur jij een kaartje?

Ook jij kunt vandaag iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Heb je een familielid, vriend of buur die hier last van heeft? Er is altijd wel iets dat iemand leuk vindt om te doen, samen met jou of met anderen. Een steuntje in de rug kan veel betekenen.

Lange zomeravonden

De langste dag is geweest, de zomer is begonnen en daarmee kondigt de zomervakantie zich ook binnenkort aan. Een bijzondere tijd waar velen naar uitkijken. De lange zomeravonden zijn voor velen een lonkend perspectief en de ideale invulling van de zomerperiode. Die lange zomeravonden vragen echter ook aandacht in de strijd tegen eenzaamheid.

Zomeractie: budget voor ouderen activiteiten

In de zomerperiode ervaren veel ouderen eenzame momenten. Om het proces van vereenzamen tegen te gaan vragen we uw aandacht voor het organiseren van recreatieve activiteiten voor deze groep.

Fonds 1818 komt naar je toe en denkt met je mee!

Hulp nodig bij het aanvragen van geld? Op de valreep van de zomervakantie komt Fonds 1818 naar Westland voor een avond vol inspirerende ontmoetingen en praktische tips over fondsenwerving en de fondsenwereld.

WestlandOntmoet pot brengt mensen samen

Op 1 juni was de aftrap van het nieuwe WestlandOntmoet-seizoen. Een bijzonder seizoen na twee jaar van zoeken naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. De inzet van het platform belooft wat.

Wat je aandacht geeft dat groeit

Eerder schreven we al over eerst zaaien, dan oogsten. Alles wat je aandacht geeft, dat groeit. En die groei geeft een goed gevoel, waarbij een bloeipunt niet het doel hoeft te zijn.

Installeer
onze App

Install
×