Westland maakt zich op voor Nationale Pannenkoekdag

Op 8 maart, Nationale Pannenkoekdag, gaan deze twee leerlingen van Basisschool Andreashof in Kwintsheul voor het eerst in hun leven zelf pannenkoeken bakken.

Bak-challenge: doe mee en maak iemand blij

Op vrijdag 8 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Een mooie gelegenheid voor een challenge, meent WestlandOntmoet. Dé (online)vindplaats voor ontmoetingsactiviteiten nodigt zoveel mogelijk mensen en organisaties uit om pannenkoeken te bakken en die samen op te eten.

Westland geeft Warmte heeft nog budget

Westland geeft Warmte heeft nog ruimte om Westlanders te helpen met hun hoge energierekening. Door verdubbeling donatie Fonds1818 kunnen nog meer gezinnen geholpen worden.

Ook WestlandOntmoet in de Oude Kerk

De Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk was afgelopen week het decor voor een sfeervolle kerstmarkt. In de kerk worden uiteraard kerkdiensten gehouden, maar het is ook de plek voor ontmoetingen. Veelal muziekuitvoeringen en voordrachten, maar ook evenementen, concerten of een kerstmarkt brengen veel ontmoetingen tussen bezoekers.

Samen ontmoeten, het hele jaar door!

In een wereld vol schermpjes, is het belangrijk om elkaar te blijven zien. Verbinding te maken, écht contact, oprechte aandacht. Gezien en gehoord worden. Elk mens heeft daar op elke leeftijd behoefte aan. Een belangrijke eerste stap om te verbinden, is dat mensen elkaar ontmoeten. Ontmoeten met een glimlach, dat is wat WestlandOntmoet iedereen gunt!

Blijf ontmoeten

Met een positief gevoel kijkt WestlandOntmoet terug op de Week van de Ontmoeting eind september. Tien dagen met mooie, waardevolle ontmoetingen. Op een van die dagen nodigden mensen enthousiast hun buren uit voor een stukje taart en vooral: tien dagen waar het gevoel ontstond om elkaar nog eens te ontmoeten.

Week van de Ontmoeting: ‘Ontmoeten doe je met elkaar’

In de Oude Kerk in Naaldwijk werd donderdag de start van de ‘Week van de Ontmoeting’ gevierd. Een avond waarbij luchtigheid en verdieping elkaar afwisselden. Zo werd een aantal geplande activiteiten uitgelicht onder het genot van ontmoetingstaartjes én deelde ‘eenzaamheidsprofessor’ Theo van Tilburg met veel enthousiasme zijn kennis en inzichten.

Win jij een taart voor de straat op 28 september?!

WestlandOntmoet organiseert een taartenactie waarbij 40 taarten worden uitgedeeld in Westland! Hang de vrolijke achterpagina van deze krant voor het raam en maak kans op een verse uitdeeltaart ter gelegenheid van de Week van de Ontmoeting.

Warm welkom voor nieuwe inwoners in Monster

Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.Om (nieuwe) inwoners wegwijs te maken in Monster wordt er op zaterdag 23 september, Burendag, een informatiemarkt gehouden.

Hang poster op en win een uitdeeltaart

Wie wordt er nu niet gelukkig van een heerlijk stukje gebak? Hang de vrolijke achterpagina van de krant van volgende week voor het raam en maak kans op een verse uitdeeltaart ter gelegenheid van de Week van de Ontmoeting. Tijdens die week promoot WestlandOntmoet bestaande ontmoetingsactiviteiten en extra activiteiten, georganiseerd door, voor en met de inwoners van Westland.

Op burendag laten we al het moois van de glastuinbouw zien

Op zaterdag 23 september is het weer nationale Burendag. Het moment om met buurtgenoten een leuke activiteit te organiseren. Voor bedrijven in de glastuinbouw is het een ideaal moment om omwonenden uit te nodigen op hun bedrijf. Sander Verbeek van SV.CO uit De Lier heeft zijn buren al uitgenodigd. “De reacties zijn nu al erg positief.” De toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland kan telers helpen bij de invulling van de Burendag.

Jemenitische Burendag: ‘Gun jezelf de kans om een nieuwkomer te leren kennen’

Een goede buur is beter dan een verre vriend. En dus vindt Yasser Al Batol meedoen aan Burendag gewoon een hartstikke goed idee. Op zondag 24 september organiseert deze nieuwe Westlander van Jemenitische komaf, samen met medenieuwkomers uit Jemen, een culturele en culinaire ontmoeting in Hof van Heden in Naaldwijk.

Installeer
onze App

Install
×