GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Jong en oud genieten samen

27 september 2019, 10:00 – 12:00

Basisschoolleerlingen en inwoners van maar liefst 11 verzorgingstehuizen in Westland zullen vandaag of 3 oktober proeven aan een inhoudelijk gesprek tussen jong en oud. We leggen met het uitdelen van ontmoetingsgebakjes door leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs de verbinding met verzorgingstehuizen met koffie en meer dan 1.000 ontmoetingen.

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: divers

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen