GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Westland Brunch

28 september 2019, 11:00 – 14:00

Op zaterdag 28 september van 11.00 – 14.00 uur wordt in wijkcentrum ’t Anker (WJ Baron van Gentplein 31, 2678 GC De Lier) een Westland Brunch georganiseerd met multiculturele muziek en internationale hapjes. Proef Eritrese, Iraanse en Hollandse hapjes! Toegang is gratis! Van harte welkom!

Dorp ontmoeting: De Lier

Adres ontmoeting: WJ Baron van Gentplein 31, 2678 GC De Lier

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: ons de lier

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen