GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Postzegelruilbeurs

27 september 2019, 10:00 – 20:30

Op vrijdag 27 september vindt in de bibliotheek ’s-Gravenzande, Zandeveltplein 26 de postzegelruilbeurs in het kader van ‘Westland Ontmoet’ plaats. Het is de derde opeenvolgende keer dat de ruilbeurs georganiseerd wordt waar niet alleen postzegels, maar ook munten, ansichtkaarten, suikerzakjes, winkelwagenmuntjes, sigarenbandjes, stickers, logoballpoints en dergelijke kunnen worden geruild.
De officiële opening vindt om 10.00 uur plaats door Dick Voogd, taalambassadeur en dichter. Collecties kunnen worden getaxeerd. Deze ruilbeurs is van 10.00 tot 20.30 uur te bezoeken, inloop is gratis.
Vanaf 9 september zijn in deze bibliotheek alle inzendingen van de postzegelontwerp wedstrijd, die dit voorjaar werd gehouden ter gelegenheid van het 65-jarige bestaan van Postzegelvereniging Monster opgehangen. Kinderen uit Westland en omgeving hebben hier massaal aan meegedaan. De ontwerpen waren alleen tentoongesteld op 13 april tijdens de jubileumtentoonstelling. De 450 ontwerpen zijn nu dus te bewonderen tot en met 27 september in Bibliotheek ’s-Gravenzande.
De tentoonstelling van de 450 ontwerpen kan tijdens de openingsuren van de bibliotheek bekeken worden. In een vitrinekast is filatelistisch ingespeeld op het thema alfabetisering.

Dorp ontmoeting: ‘s-Gravenzande

Adres ontmoeting: Zandeveltplein 26

Website: bibliotheekwestland.nl / postzegelverenigingmonster.nl

Facebook: https://www.facebook.com/bibliotheekwestland/

Twitter: https://twitter.com/biebwestland

Aanmelden verplicht? Nee