GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Bijmekaar Diner bij JOOP

6 oktober 2019, 17:00 – 20:00

Het 3-gangen diner wordt met zorg samengesteld door de vrijwilligers. Het doel van het diner is om een gezellige avond te hebben gepaard met een goede en gezonde maaltijd. Kenmerkend van Bijmekaar is dat elke keer anders kan zijn. De ene avond zit je naast dezelfde persoon en een andere avond kan je naast iemand onbekend zitten. Dit zorgt voor leuke nieuwe contacten.

Dorp ontmoeting: Wateringen

Adres ontmoeting: Kruidenlaan 53

Website: https://www.bijmekaar.nl/buurtrestaurants/19/buurtrestaurant_joop/

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen