GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

gezelligheid en sportiviteit gecombineerd bij Quintus Badminton

2 oktober 2019, 09:00 – 11:00

Op de woensdagmorgen is een grote groep dames en een enkele heer iedere woensdag aanwezig om gezellig met elkaar te badmintonnen. Er wordt begonnen met een warming-up. Door middel van kaartjes wordt een spel indeling gemaakt. Er wordt ca 15 minuten gespeeld en dan is er weer een andere indeling. Het betreft voornamelijk recreanten van alle leeftijden. Om 10 uur is het tijd voor koffie in de kleine kantine en daarna kan nog tot 11 uur worden doorgespeeld. Rackets zijn aanwezig, zaalschoenen zijn verplicht. Zowel heren als dames zijn van harte welkom om te komen kijken en een keer mee te spelen. Er worden geregeld toernooitjes of andere gezellige dingen georganiseerd. Leiding is in handen van Trudy v.d. Valk en Judith v. Adrichem

Dorp ontmoeting: Kwintsheul

Adres ontmoeting: Leeuwerik 1

Website: Quintus Badminton

Facebook: facebook.com/quintusbadminton

Instagram: instagram.com/bc_quintus

Aanmelden verplicht? Nee

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen