GEZELSCHAP EN

GEZELLIGHEID BIJ

WESTLANDONTMOET

Lierse dag van de ouderen

2 oktober 2019, 11:30 – 15:30

De Lierse ouderenbonden organiseren jaarlijks een dag voor de ouderen. Tijdens deze dag wordt u verwend met een heerlijke lunch. Het middagprogramma wordt ingevuld door een goochelaar. Van harte welkom. Entreekaarten kosten 7,- per persoon en zijn begin september verkrijgbaar in wijkcentrum ’t Anker in De Lier.

Dorp ontmoeting: De Lier

Adres ontmoeting: Wijkcentrum ’t Anker, WJ Baron van Gentplein 31, 2678 GC De Lier

Website: www.vitiswelzijn.nl

Facebook: ons de lier

Aanmelden verplicht? Ja

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. U kunt hieronder uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen